2777
2789
عنوان

اگه عروستون بیاد خونتون دزدی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 56 پست

عزیزم حتی اگه مطمئن باشی برداشته ومدرکی دستت نباشه مقصر خودت میشی وتا اخر عمر اختلاف می مونه واسه همین میگن مالتو بچسب همسایتو دزد نکنی.یه درصد احتمال بده اون ندزدیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رو سادگی و اعتماد .فکر کردیم همه مثل خودمونن

بعضی از تجربه ها و اعتماد ها برای آدم گرون تموم میشه متاسفانه،ادم از خودی ضربه بخوره دردش بیشتره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
توضیح دادماگه با چشمای خودت دیدیبعد از خودش بپرس ببین علت رفتارش چی بوده

با چشای خودمون ندیدیم ولی تو خونه کسی جز اون نیست .و رفت و امدی هم اصلا نداریم حتی عید .مگر اینکه خونه جن داشته باشه !

من یادگرفتم قبل از حرف مطمئن بشماگه یه درصد تهمت یا قضاوت زود هنگام باشخودتی که یه عمر ناراحتیاگه بع ...

اره یه دلیلی داره ولی این مدل دشمنی کار هر کسی نیست .قبول داری ؟

توضیح دادماگه با چشمای خودت دیدیبعد از خودش بپرس ببین علت رفتارش چی بوده

"اگه بعد با چشمای خودت دیدی

بگرد و علت رو پیدا کنن ببین چرا این کارو کرده

به هرحال بی علت نیس که کسی بیاد روح خودشو زخمی کنه"

گفته خودت👆

کجا نوشتی برو از خودش بپرس؟

روح خودشو زخمی کنه؟ این همه دزد که پلیس باهاشون مصاحبه میکزد پررو پررو میگفت آزاد شم باز دزدی میکنم یکی بود خبرنگار بهش گفت شغل داشته باشی بازم دزدی میکنی؟میگفت آره این پول و حقوقا برام کافی نیست!

چه دلیلی میتونه دزدی رو توجیه کنه؟ چرا مالباخته باید جای اینکه بیفته دنبال مالش بیفته دنبال علت دزد بودن اون آدم؟

"اگه بعد با چشمای خودت دیدیبگرد و علت رو پیدا کنن ببین چرا این کارو کردهبه هرحال بی علت نیس که کسی ب ...

اتفاقا ما بیشتر از اینکه دنبال ما باشیم دنبال دزد و علت دزدی هستیم .

چون ندار نیستیم ولی دنبال چرایی ای عملیم چون ب کسی بدی نکردیم تا حالا