2777
2789

سلام دوستان ممنون میشم اگر جواب میدونید پاسخ بدین

*بعضی مادربزرگا میگن کار کردن، (همون کارای خونه و باغ و اینا) شیره ی وجودی زن هست و باید کار کنه تا در پیری تن سالمی داشته باشه

*بعضی هم میگن نباید از بدن کار بکشی تا جوان تر بمونی

خودم ک فکر میکنم میگم اندازه نگه دار که اندازه نکوست ...

اما جواب درست چیه واقعا ؟!

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی ورزشکار های حرفه ای وقتی زیاده کنن تو تمرین دچار آسیب جسمی میشن ، پس در حد تعادلش از بدن کار بکش که ورزیده باشه

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

آخه کاری نداریم که به اندازه باشه  همه کارها سختن . پاره وقت ترین کار معلمیه که ۵ ساعته برو ببین چقدر یه معلم حرص میخوره باید جواب همه رو بده مدیر اداره اولیا و بچه های شیطون و درس نخون . درسته من جدیدا هرچی معلم میبینم خوشگلن اما پای صحبتشون میشینم میگن اینجام جام درد میکنه اونجام درد میکنه مریضیهای سخت میگیرن مثلا یه معلم میگفت قندم بالاست انسولین مصرف میکنم مامانو خالم معلم بودن نزدیک بازنشستگی سرطان گرفتن .چند تا از معلمهای خودم هم مریضی های بد گرفتن کار اسون نداریم همه کارها سخته