2777
2789
عنوان

پدر شوهرم مقصره یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 126 پست
منم بلند نیستم ۱۶۰م تو خانواده شوهرم از همه شون کوتاهترم چند بارم اوایل زندگیم ب روم آوردن گفتم آره ...

ببین قدمنوشماعیب وایرادنیس هدف تخریبه نمیپذیرم تخریب

البته شمامعلومه خیلی مهربونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی، بله تو خوب بودن پسر شما که شکی نیست ولی زن خوب برای مرد خوبه، پدر منم دختر عزیز کرده ش رو به هرکسی نمی‌داد! 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

برای خودش میگیم یعنی چی مگه قدم آدم دست خودشه و قابل تغییر؟؟!😑😑😑😑😑😑

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
اره خیلی خوشحال بودم

بعدا تجربه تون بیشتر میشه یاد می گیرید تظاهر و تعادلو.. الانم لازم نیست کاری بکنید انگار نه خانی اومده نه خانی رفته..رفتن های منظم داشته باشید مثلا هفته ای یک بار بعد وقتی از یه چیزی خوش تون نیومد نظمو به هم بزنید دوهفته نرید.. خودشون درست میشن

خوب گفتیاااا یادم بدین افرین

بین دعوایی نگو با خنده بگو ،وقتی میگن بهترین شوهر نصیبت شده حرفایی که گفتم رو با خنده بگو یا بگو بایدم بهترین همسرم نصیبم بشه ،من عزیزکرده خونه بابام بودم ،به هرکسی بله نمیگفتم،

همسر تو هم مثل همسر منه ،خانوادش رو خیلی دوست داره ،پس یاد بگیر خودت با خنده حق خودت رو بگیر و با خنده حرفت رو بزن