2777
2789
عنوان

پدر شوهرم مقصره یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 126 پست
سخته عمل کردن به اینایی که گفتی

میدونم خیلی ام سخته فداتشم ولی حرف زندگیته عروس نشدی ک جواب احمقانه رو با قهر و بخث و اعصاب خوردی بدی... حرف توانایی تحمل تفاوت هاست... تلاشتو بکن ک با احترام برخورد کنی با مشاور صحبت کن از اینجا نظر جمع نکن فردا میفرستنت خونه مادرت...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم هیچی نمیگه فقط دیروز میگفت جاریتو ببسن هر روز زنگ مامان بابای من میزنع مامان بابای من هر چی هم ...

شما چی گفتی؟

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

من مادر شوهرم هی می‌گفت قدت کوتاهه اون اوایل مثل شمارفتارمیکردم البته هیچی نمیگفتم آخرش یکبارکه بهم ...

دقیقا ایقد افسرده شدم چون من خیلی پدر م منم دوست داشت اخری بودم همه بهم میگفتن عزیز کرده

ببخشیدا ابلهی اگه زنگ بزنی توباید قهرکنی الان نه اونا

خودت ب خودت احترام بزار تادیگرام یادبگیرن

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

اسی این بار بهت گفت شوهرت خیلی خوبه و نصیبت شده و این حرفا بگو خوب بوده که بهش بله گفتم ،من به هرکسی که بله نمیگفتم یا بابام به هرکسی دختر نمیداد،راجع به قدو وزنت هم بگو اتفاقا علی(اسم همسرت)همیشه بهم میگه تو شبی باربی ها هستی و قدت عالیه و اصلا از دخترهای دراز خوشش نمیاد     

باشه پس زنگ نمیزنم

تازمانی نیومدن آشتی نکن

اشتیم کردی باهاشون قاطی نشوسرسنگین باش مثل مادرشوهر منه هرچی بیشتراحترامشوبگیری وصمیمی تربشی بیشترمیزنن توسرت

هرکیم گفت قدت بگواین فقط نظر شماست من راضیم 

من مادر شوهرم هی می‌گفت قدت کوتاهه اون اوایل مثل شمارفتارمیکردم البته هیچی نمیگفتم آخرش یکبارکه بهم ...

منم بلند نیستم ۱۶۰م تو خانواده شوهرم از همه شون کوتاهترم چند بارم اوایل زندگیم ب روم آوردن گفتم آره خدا این نعمتو ب من نداد اما انقدر بقیه مواردی ک اکتسابی بود و دست خودم بود رو خوب رشد دادم ک اگه خودمم بگم قدم کوتاهه میگن عوضش فلان حسنو داری مهم نیست کفش پاشنه دار هست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم