2777
2789
عنوان

پدر شوهرم مقصره یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پدرتون فوت شدنروحشون شاداصلا بهشون زنگ نزنچون بزرگترن هر رفتاری که میکنن درسته و اعتراضم نمیشه ...

الهی خیر ببینی خواهر که حرف حق میزنی اخه من باید سکوت کنم بزنم تو دلم سرم بالا نیارم

شایدمثل خانواده شوهراسی نباشن نمیشه نسخه روبراهمه پیچیدمثلابگم قدت کوتاهه بگی چیکارکنم بلندشم واقعاا ...

عزیزم زندگیه میدون جنگ ک نیست... منم میدونم ک قد بلندتر نمیشه ..گفته ما واسه خودش میگیم گفتم بگو حرفتون درست ولی راهکار بدین ک قدم بلند بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
متاسفانه بلا نسبت بزرگترا هر چقدر سنت بالاتر بره خرفت میشی شما اینو به اون حساب بزار ولی به شوهرت بگ ...

شوهرم گفته اینا به خانمم نگین برای همین اونام قهر کردن 

عزیزم زندگیه میدون جنگ ک نیست... منم میدونم ک قد بلندتر نمیشه ..گفته ما واسه خودش میگیم گفتم بگو حرف ...

من مادر شوهرم هی می‌گفت قدت کوتاهه اون اوایل مثل شمارفتارمیکردم البته هیچی نمیگفتم آخرش یکبارکه بهم گفت بهش گفتم تو خودت ازمن کوتاه تری که واقعامادرشوهرمم ازمن کوتاه تره یکبارم شوهرم بهش حرف زددیگه خفه شد

چون برااین حرف اعتمادبه نفست میادپایین وحس بدی نسبت به خودت میگیری دقیقاهدفشونم همینه 

نه زنگ بزنی چی بگی!!!میگم صمیمی نشومیگم دور باشهمسرت چی میگه؟

همسرم هیچی نمیگه فقط دیروز میگفت جاریتو ببسن هر روز زنگ مامان بابای من میزنع مامان بابای من هر چی هم تخریبش میکنن اعتراض نمیکنه تو چرا اینکارای میکنی اونام باهات قهرن