2777
2789
عنوان

پدر شوهرم مقصره یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 126 پست
اخه من خیلی ساکتم در کل

ببین وقتی بهت میگن توهم عیب خودشونوبگوباخنده

بعدم زیادباهاشون قاطی شدی حس میکنم یکم خودتوبگیر

وقتیم بهت میگن کوتاه ومیخندن شماسکوت کن واصلانخند

حالام که قهرکردن اصلااشتی نکن تاخودشوم پاپیش بزارن چون دست پیشوگرفتن پس نیفتن 

۱۶۳

قدت معمولیه.....هر وقت گفت بهشون بگو آره خداروشکر قدم خوب نیس اما بختم خوبه پدرش دوست داره نشون بده پسرش سر تره ....چند بار اینجوری بگی شاید ول مرد دیگه

یا جواب بد تر اینکه مگه به قده،به عقله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماکجاقدتون کوتاهه😐😐نکنه خودشون بالای۲مترن😐😐عامو برین بشون ینی چی اخه چقد بی احترامی بدرک که قهرکردن هرچی ازشون دورتربشی بهتره ارامشت پایدارتره!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

عروس خانم از تجربه خودم بگم بخاطر آرامش خودتم شده سعی کن این چیزا رو نشنیده بگیری و جوابشونو ندی سکوت کن که از فحش بدتره براش...شما هر چقدم محترمانه ج بدی اونا ممکنه قهر کنن و چون شما کوچکترین بلاخره شما باید برا معذرت خواهی برین

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

اسی منم دقییقاااا هم قد توعم

اکثر خانوما یا قدشون همین حدوده یا کوتاه ترن

و به نظر من قد زیباییه واقعا

تازه خیلیا به من میگن درازی😐😂

مثلا اونا که ۱۵۰ اینان همیشه میگن بلندی

چجوری بهت گفته کوتاهی نمیدونم واقعا

با چه منطقی آخه؟

قد خودشون چقده مگه؟

یسری با همسر رفتیم خونه پدرشوهرم،برگشت مادرشوهرم گفت فلانی(دختر کوچیکش)گفته مگه عروسمون دختر گدا بود۱۱۴تا مهرش کرد باباش،منم نگاه معنا دار کردم به پدرشوهرم وهمسرم وگفتم۱۰۰تاش پیش کش،خودش وباباش مرد باشن۱۴تاش بدن

سکوت شد

همسرم بعدش گفت،میخواسی جواب مامانم بدی،چرا من وبابام قهوه ای کردی😂

بدرک که قهر کردنچیو برای خودت میگنقدتو چکار میتونی بکنی؟

منم همینو گفتم به شوهرم میگه  تو به دل نگیر اخع چجوری 😭😭برام سخته من پدرم همیشه بهم میگفت مادرم سرم بوس میکرد حالا این اقا اومده منو تخریب میکنع

باحرفایی توگفتی میشه یه عروس بی سیاست ودورازجونش احمق که خودشو زده به نفهمی

شما راهکار سیاست رو بهش یاد بده...  من از روی تجربه خودم گفتم و خداروشکر تا الانم ک ۲۵ ساله ازدواج کردم با خانواده همسرم مشکل نداشتم چ بسا منو بیشتر از شوهرمم دوس دارن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بعدشم وقتی میگن عاهاپس مثل توکوتاهه میگفتی نمی‌دونم قدش چنده انقدربیکارنیستم متربگیرم دستم قدشوبگیرم

یابگوشمابلندی ولی خون به مغزت نمی‌رسه بی عقلی بااین سن وساات فکرقدی خاله زنک

منم همینو گفتم به شوهرم میگه تو به دل نگیر اخع چجوری 😭😭برام سخته من پدرم همیشه بهم میگفت مادرم سر ...

عزیزم پدرتون فوت شدن

روحشون شاد

اصلا بهشون زنگ نزن

چون بزرگترن هر رفتاری که میکنن درسته و اعتراضم نمیشه کرد؟

الان جدیدا تو خانواده های شوهر خاله زنک بازی مد شده

مردای گنده خجالت نمیکشن درباره‌ی همه چی نظر میدن

نباید خیلی بهشون رو بدی 

وقتی که رو بدی فردا روز تو زندگی زناشوییتونم میان نظر میدن

پس یکم جدی برخورد کن

و موضعت رو مشخص کن که بدونن از رفتار هایی بدت میاد و یکی دوبار که برخورد کنی می‌فهمن که نباید درباره‌ی هر چیزی نظر بدن

شما راهکار سیاست رو بهش یاد بده... من از روی تجربه خودم گفتم و خداروشکر تا الانم ک ۲۵ ساله ازدواج ک ...

شایدمثل خانواده شوهراسی نباشن نمیشه نسخه روبراهمه پیچید

مثلابگم قدت کوتاهه بگی چیکارکنم بلندشم واقعااصلادرست نیس