2777
2789
عنوان

يگانه اونجا قفل كردي نتوستم جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 115 پست
ولی این کار شماهاییم که بعدا تاپیک میزنین که قلانی فلانی اینجوری اونجوری خدایی خیلی بچگانس😕 

چه بچگانه ای ؟ خب بحث پیش میاد و استارتر وسط بحث تاپیک رو قفل می کنه و  نمیشه درست جواب داد 

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
بخدا من برادوستام تاپیکو زدم یه اشتباهی کردم اولش نگفتم دوستام بیان. ریختن کلی بی احترامی کردن😢😢

لطفا مدش  نکنید برای دوستام یعنی چی تاپیک میزنید با هم تبادل نظر کنید یا میکشید یا کشته میشین! مثل دختر افریقا دیشب یک ساعت کل سایت رو سر کار گذاشته آخر سر هم میگه اصلا برای دوستام زدم تاپیک رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیار  دوتایی بخوریم 😆✌

ای به چشم😂🙆

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

چرا انقدر زود رنج و عصبی هستین بچه ها کوتاه بیاین فضای مجازی اسمش روشه مجازیه جدی نگیرید اگه بخواین با این جور جوا انقدر اعصاب خودتونو خورد کنید فردا روز تو زندگی خدایی نکرده با مشکل روبه رو میشین با یه لبخند از حرف طرف مقابل بگذرید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اقا یکی تاپیک عکس بازی بزنه سر ملت گرم شه

شاید دوقربون صدقه رفتن امشب😂

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
چه بچگانه ای ؟ خب بحث پیش میاد و استارتر وسط بحث تاپیک رو قفل می کنه و  نمیشه درست جواب داد&nbs ...

اینکه بگیم بی ادبی به دور از ادبه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

از ترکا بعیده از دعوا خوششون بیاد اگه خودتم ازدست یکی ناراحت بودی دوست داشتی یکی اینطوری بگه

ناموس که بشه ...😂😂😂بابا شوخیدم بخدا اصلا نمیدونم موضوع چیه

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ایا میدانید فان به چه معناست؟

بابا جنس شوخی های هر فردی مخصوص خودشه

بعضی ها تو شوخی فحش میدن بعضی ها جوک میگن بعضی ها تیکه میندازن خب همسر یگانه ودامادشون اینجوری شوخی دارن

دیگه بعضی حرفا تند بود به نظرم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

لطفا مدش  نکنید برای دوستام یعنی چی تاپیک میزنید با هم تبادل نظر کنید یا میکشید یا کشته میشین! ...

میرونی چرا؟من باهمه ی نی نی سایتیا دوستم چون

جززز بی ذوقا وبی ادبا😁

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍