2777
2789
عنوان

يگانه اونجا قفل كردي نتوستم جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 115 پست
الان وقت همین بود😂😂

😂😂😂😂😂لامصب انگاری هیچی نخوردم وقت دعوا هیجانی میشم 😁😁😁

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهله میگفتم .. 😆 آمریکا هیییش غلطی نمیتآنه بکنه این گرانی رِ میبینی؟ اینا کارِ آمریکاست. ایسراعیل ...

وااای خدا ترکیدم خدا عمتو واست نگه داره😂😂😂😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
آره گلم همونه 😀  امضات عالیه 😉😉

قابلی نداره😜

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
با یکبار امتحان مشتری دائمی ما خواهید بود😂😂😂

😂😂😂😂 الان دارم ب موردام فک میکنم صب کن یادم بیاد بگم چش کن 😃😂 

یادم اومد 😲ما یه فامیلی داریم این معلوم نیست از کجا پول درمیاره دست به هر چی میزنه طلا میشه همینجوری نشسته تو خونش یهو تالاپی یه پولی از اسمون میاد براش😒 خلاصه اینکه خیلی خرشانس😂 چشش کن من چشتو امتحان کنم😆

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بهله میگفتم .. 😆 آمریکا هیییش غلطی نمیتآنه بکنه این گرانی رِ میبینی؟ اینا کارِ آمریکاست. ایسراعیل ...

مرگ بر منظومه شمسی جز ایران😆نه راستی تو ایرانم یه سری مخالف هست😏😣

مرگ بر همه جز اونایی که موافقن😆

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
حاتمی کیا در مورد نی نی سایت حرف زده؟

نوچ