2777
2789
عنوان

يگانه اونجا قفل كردي نتوستم جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 115 پست
هیچکدوم  تخمه میخوووووام 😲😲😲😲😲

ندارم😏😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم این انرژی منفی شعارهای امروزه گریبان کل ملتو گرفته😐

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
😲ایوووول یکیو میخوام چش کنی نفله شه😂😂😂

هر یه نظر پنجاه تومن اگه همراش ماشالام بگم صدتومن میشه

شماره کارت بدم

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

عزیزم وقتی تاپیکی باب میلتون نیس ازش خارج بشید اینجا نظر دادن توی همه تاپیکها اجباری نیست

یه نکته دیگه هم قوانین سایت رو با دقت مطالعه کنید تاپیک زدن در مورد کاربر دیگه در سایت ممنوع هست

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂

به چن نفر گفته بودم باجناقا کلا توخونوادمون خیلی رفیقن

بعضی وقتا شوخی میکنن

دومادمونم به شوهرم میگع عشقم.

بهدگفتن اسکرین بفرس منم فرستادم.

حالا چت وچال وخنگ وهم جنس بازچی بود گفتین خدایی😢😭

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

ببخشيدا استارتر ولي منم با يگانه موافقم شما اگه خوشتونم نيومد ميتونين بهتر عنوان كنين من خوندم به نظرم نه چندش بود نه بد ولي بعضيا واقعا بي ادبي جواب دادن 

١ درصد فك كنين سركاريه!
بخدا من برادوستام تاپیکو زدم یه اشتباهی کردم اولش نگفتم دوستام بیان. ریختن کلی بی احترامی کردن😢😢

حالا مثلا میگفتی دوستام بیان بقیه نمیومدن؟😁

من به شخصه حوصلم نمیکشه تکست مکالمه دونفرو بخونم اومدم بیرون.

دلیل نمیشه بزنم تو ذوقت که

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بسم الله تازه شروع شد هرچی به صبح نزدیک میشیم طوفان بالا میگیره جنجالیا مونده دم صبح😂

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
آخ جون دعــــوا 

از ترکا بعیده از دعوا خوششون بیاد اگه خودتم ازدست یکی ناراحت بودی دوست داشتی یکی اینطوری بگه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
به چن نفر گفته بودم باجناقا کلا توخونوادمون خیلی رفیقن بعضی وقتا شوخی میکنن دومادمونم به شوهرم میگ ...

عزيزم منم بدم اومد از بعضبي نظرات واقعا چوا انقدر خشك و جدين و كلا دعوا دارن!!! 

١ درصد فك كنين سركاريه!