2777
2789
عنوان

برگشت رنگ ریموو ابرو

204 بازدید | 16 پست

دوستان من ۱۶ فروردین ریموو با مواد انجام دادم و خیلی قرمزی داشت تا امروز که ۳۰ اردیبهشت هست ترمیم کننده استفاده کردم،سوال من اینه کل رنگ از ابروهام پاک شده بود منِ نفهم چند روز پیش موهام رو رنگ کردم قهوه (ای تیره)به ابروهامم رنگ زدم ولی خیلی سوزش داشت پنج دقیقه ای شستم ولی بعدش دیدم رنگ ابروهام تقریبا ۷۰ درصد برگشته😭کسی تجربه ای داشته دوباره پاک شه رنگ؟باید چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برش لیموترش بردار بمال روش میسوزه ولی یکم از رنگو خارج میکنه البته اگه هنور منافذ پوستت باز باشه اثر میکنه

فیشیال حرفه ای و ارزون با متریال کره ای و اسپانیایب درجه یک میخوای بیا پیش خودم 👌
یه برش لیموترش بردار بمال روش میسوزه ولی یکم از رنگو خارج میکنه البته اگه هنور منافذ پوستت باز باشه ...

نابود میشه پوستش ایشون با اسید پاک کردن ابرو رو الان پوستش خیلی حساسه 

نابود میشه پوستش ایشون با اسید پاک کردن ابرو رو الان پوستش خیلی حساسه

مواد ریموو همون اسید میوه س اونم سوزشش زیاده ولی چون بی حسی نیزنه زیاد متوجه نمیشه یا باید اینکارو بکنه یابازم بره ریموو میتونه بعدش ترمیم کننده بزنه 

فیشیال حرفه ای و ارزون با متریال کره ای و اسپانیایب درجه یک میخوای بیا پیش خودم 👌
یه برش لیموترش بردار بمال روش میسوزه ولی یکم از رنگو خارج میکنه البته اگه هنور منافذ پوستت باز باشه ...

از ترمیم کننده الان استفاده میکنم بنظرت جوابه که لیمو بزنم؟تاثیر داره؟چند روز گذشته

مواد ریموو همون اسید میوه س اونم سوزشش زیاده ولی چون بی حسی نیزنه زیاد متوجه نمیشه یا باید اینکارو ب ...

میخام پاک شن این رنگ های لعنتی که دوباره پیدا شدن نتیجه میده این کار؟دوباره زخم میشه و ورم اینا داره؟

میخام پاک شن این رنگ های لعنتی که دوباره پیدا شدن نتیجه میده این کار؟دوباره زخم میشه و ورم اینا داره ...

اگه ترمیم کننده زده باشی بعید میدونم اثر کنه بعدم رنگی که برای ابروت گذاشتی سطحیه چندبار بشوری میره به احتمال زیاد