2777
2789
عنوان

دلم برا خونه ام تنگ شده

789 بازدید | 53 پست

چند روزه اومدم خونه پدرم شوهرم سراغم رو نمی گیره دلم برای خونه زندگیم تنگ شده نمی دونم چطور با این دلتنگی کنار بیام

تو دعوا چند بار شوهرم گفت دوست نداری برو و راه باز و جاده دراز و از این حرفا خیلی بهم فشار اومد گفتم هی نگو من برم دیگه برنمی گردم گفت مهم نیست هرجور دوست داری منم دیگه طاقت نیاوردم اومدم اینجا البته می دونستم مغرورتر از اونه که بیاد دنبالم اما دیگه از این همه احساس بی ارزشی که بهم می داد خسته شده بودم

کلا نظرم اینه تا وقتی که صددرصد تصمیم به جدایی نگرفتن خونه‌رو ترک نکنین اینطوری شان خودتونو پایین میارین

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا نظرم اینه تا وقتی که صددرصد تصمیم به جدایی نگرفتن خونه‌رو ترک نکنین اینطوری شان خودتونو پایین می ...

اون لحظه فکر می کردم واقعا دیگه میخوام جدا بشم انقدر که اعصابم خراب بود از حرفا و لجبازی هاش

اون لحظه فکر می کردم واقعا دیگه میخوام جدا بشم انقدر که اعصابم خراب بود از حرفا و لجبازی هاش

میدونم عزیزم متوجه هستم ولی از این به بعد سعی کن تو اعصبانیت کاری نکنی

انشالله مشکلت حل شه گلم دعا میکنم برات اگه لایق باشم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
گلم توی دعوا که حرف های عشقولانه نمیگن از همین حرفا استفاده میکننصبر کن میاد دنبالت ولی سر چیزای الک ...

خیلی لجباز و مغروره نمیاد می دونم. چیز الکی نبود چند ساله اعصاب من رو سر خانواده اش به فنا داده هرکار می کنم میگه بی احترامی کردی و قهر می کنه 

میدونم عزیزم متوجه هستم ولی از این به بعد سعی کن تو اعصبانیت کاری نکنیانشالله مشکلت حل شه گلم دعا می ...

ممنون عزیزم خیلی بهم فشار اومد حتی از خونه اومدم بیرون بعد یه مسافتی زنگ زدم بیا دنبالم نمیخوام برم گوشی رو قطع کرد روم