2777
2789

تاپیک های قبلم رو بخونسد

بنظرتون آدمی هس ک به زن ۸ماهه خودش رحم نکنه؟

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش . خونواده ات چطورن ؟ پشتتن ؟ وضع مالیشون خوبه ؟

خانوادم صفر 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

خانوادم صفر

ماشین شوهرت چبه ک میگه لده بههت

شوهرت چ کاره اس چ وقیحه جنسی بوده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نمیدونم چرا تو دوره بارداری خیانت زیاده ! فک کمم از تبعات گرم بودن و کم تحمل بوونه مرد باشه درسته؟

ببین مردا مثل ما زنا فکر نمیکنن ،الان انقد مقاله خوندم دیگ میدونم قشنگ تفکرات مردا چیه،اونا رابطه خیلی براشون مهمه،و حتی ممکنه یکیو نشناسن ولی دلشون بخاد باهاش رابطه داشته باشن🙁برعکس ما زنا تا وقتی عاشق کسی نباشیم نمی تونیم رابطه برقرار کنیم،مردا ممکنه عاشق زنشون باشن ولی واسه تنوع برن با زنای دیگ ،ببین مثل میل به خرید ما زناست،چقدر ما علاقه شدید داریم به خرید و واقعا هیچی جلودار ما نیست😁

INTP(منطق دان)

خواهرشوهر من بیچاره از اول همین بود شوهرش بخاطر بچه هاش نتونست طلاق بگیره الانم که بچه هاش ازدواج کر ...

منم هر کی دیدم این کاره بوده تا اخرش ادامه داده .ذاتش عوض نمیشه. یکیو میشناسم  ‌. هر روز با یکیه . زنش دیگه براش مهم نیس ‌ زندگیشو میکنه حتی دعواشونم نمیشه 

خانوادم صفر

پس همون بمون اگر چیزی دار همسرت بنام خودت بزن و از همسرت تعهد بگیر  دختر عمو من اینکار کرد خیلی سال دیگه دارن باهم خوب زندگی می‌کنن اونم شوهرش را زن گول زد بود پشیمون بود از کارش دیگ برا بچه هاش بخشیدش خداشکر شوهرش درست شد

خدا بع دلت ارامش بده خدا لعنت کنه مرد خیانت کارو 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
ببین مردا مثل ما زنا فکر نمیکنن ،الان انقد مقاله خوندم دیگ میدونم قشنگ تفکرات مردا چیه،اونا رابطه خی ...

میدونم . شوهر خودم خیلی ادم سردی هستش . از همون اول مشکل داشت و اصلا علاقه ای ب رابطه نداشت . دیگه از این نطر خیالم راحته حداقل خبانت جنسی نمیکنه هیچ وقت