2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می ترسم برم تو رابطه بهم بخوره حوصله این طوری شه رو ندارم 

چه کار کنم به نظرت

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

میگه خونه ماشین ندارم نمیدونم چقد باید صبر کنم

اگه شرایطش جور نیس ولی میدونی که قصدش ازدواجه ی تایم محدودی براش بذار مثلا بگو من نهایتا انقد بتونم صبر کنم

اگه هم کلا میگه زن نمیخام و اینا دورشو خط بکش

عمر و تایمت خیلی باارزشه

می ترسم برم تو رابطه بهم بخوره حوصله این طوری شه رو ندارم چه کار کنم به نظرت

اگه از کسی عمیقا خوشت اومد و تایپت بود پا رو ترسات بذار و باهاش اشنا شو

نمیگم وارد ارتباط عاطفی شو، فقط اشنا شو و بشناسش و اگه دیدی خوب بود اون موقع میتونی یکم جدی ترش کنی رابطتو

قطعا اگه تجربه تلخی هم بشه برات دوتا چیز یاد میگیری ک تو روابط بعدیت ب کارت میاد اتفاقت خیلی کمک کنندس

اگه از کسی عمیقا خوشت اومد و تایپت بود پا رو ترسات بذار و باهاش اشنا شونمیگم وارد ارتباط عاطفی شو، ف ...

برای ازدواج منظورمه خواستگار راه نمیدم از شانسم می ترسم با این شانس ... که من دارم نمی دونم چی میشه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من دلم ازدواج میخواد ولی اون معیارهایی که دوست دارم نمیاد خواستگاری ام سنم بالا رفته و ازدواج نکردم

سنت چقدره عزیزم

منم ۲۹ سالمه و مث توام

قرار نیس بشینیم خاستگار بیاد

الان هر ازدواجی اطرافم میبینم همه عاشقانه و از طریق دوستی بوده نه سنتی

اگه از کسی خوشت اومد برو سمتش باهاش اشنا شو 

به خودت برس روز ب روز خوشگل تر و موفق تر شو و خودتو نباز پسرا با کله میان سمتت

برای ازدواج منظورمه خواستگار راه نمیدم از شانسم می ترسم با این شانس ... که من دارم نمی دونم چی میشه

خب اوکی اما این روند تا کی ادامه داره؟

بین خواستگارات یکیو ک به معیارات نزدیکه باهم زیر نظر خانواده اشنا شید خیلی چیزا دستت میاد چندماه صحبت کنید مشاوره هم برید

تو موقعیتای مختلف امتحانش کن خیلی چیز سخت نیس شناختن ادما

خب اوکی اما این روند تا کی ادامه داره؟بین خواستگارات یکیو ک به معیارات نزدیکه باهم زیر نظر خانواده ا ...

ارتباط عمومیم آخه افتضاحه یه بارم تاپیکشو زده اون که کسیو دیدید از لحاظ عقلی کوچیک تر باشه یه نفر دوست صمیمیم بود سه سال بعد ادا یه آدم دیگه رو در میوورد من بعد از سه سال تازه فهمیدم باورت میشه انقدر یه آدم پرت باشه

ارتباط عمومیم آخه افتضاحه یه بارم تاپیکشو زده اون که کسیو دیدید از لحاظ عقلی کوچیک تر باشه یه نفر دو ...

چند سالته عزیزم

روی نقطه ضعفات کار کن‌‌‌... سعی کن شاغل باشی چون هر چی بیشتر با مردم مراوده داشته باشی یه تمرینه برات و پخته تر میشی از هرلحاظ

بعدم نگران نباش پسرا انقد جزئی نگر نیستن مث خودمون

سنت چقدره عزیزممنم ۲۹ سالمه و مث توامقرار نیس بشینیم خاستگار بیادالان هر ازدواجی اطرافم میبینم همه ع ...

من ۳۹ سالمه 

خواستگار زیاد داشتم ولی اطرافیان پروندنشون (همسایه ها از روی حسادت)

من یه دختر چادری هستم که دکتری و شاغل هستم از نظر چهره هم متوسط رو به بالا هستم

دنبال دوستی با پسر هم نیستم 

ازدواج به نظرم قسمته خداوند اگه میخواست تا حالا جورش کرده بود 

چند سالته عزیزمروی نقطه ضعفات کار کن‌‌‌... سعی کن شاغل باشی چون هر چی بیشتر با مردم مراوده داشته باش ...

خیلی تو اجتماعم ولی از لحاظ ارتباط اجتماعی .. انگار تو ذاتم نیست این که با دیگران کنار بیام