می ترسم برم تو رابطه بهم بخوره حوصله این طوری شه رو ندارم
چه کار کنم به نظرت
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
اگه از کسی عمیقا خوشت اومد و تایپت بود پا رو ترسات بذار و باهاش اشنا شونمیگم وارد ارتباط عاطفی شو، ف ...
برای ازدواج منظورمه خواستگار راه نمیدم از شانسم می ترسم با این شانس ... که من دارم نمی دونم چی میشه
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
خب اوکی اما این روند تا کی ادامه داره؟بین خواستگارات یکیو ک به معیارات نزدیکه باهم زیر نظر خانواده ا ...
ارتباط عمومیم آخه افتضاحه یه بارم تاپیکشو زده اون که کسیو دیدید از لحاظ عقلی کوچیک تر باشه یه نفر دوست صمیمیم بود سه سال بعد ادا یه آدم دیگه رو در میوورد من بعد از سه سال تازه فهمیدم باورت میشه انقدر یه آدم پرت باشه
چند سالته عزیزمروی نقطه ضعفات کار کن... سعی کن شاغل باشی چون هر چی بیشتر با مردم مراوده داشته باش ...
خیلی تو اجتماعم ولی از لحاظ ارتباط اجتماعی .. انگار تو ذاتم نیست این که با دیگران کنار بیام