2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم وکیل همه ی فرمایشاتتون صحیح. بجز اینکه میگید هیچ مردی نیست که خیانت نکنه. اگه واقعا وکیل هستید ...

من وکیلم و خیلی از این موارد دیدم.کاش میشد یه آمار گرفت که چه تعداد از خانمای این سایت بهشون خیانت شده و چه تعدادشون تاپیک زدن که شوهرم خیانت کرده یا در حاله خیانته. بازم میگم هیچ مردی نیست که در عمرش یکبار هم خیانت نکنه مگر اینکه بیکار 24 ساعته تویه خونه باشه و البته گوشی هم نداشته باشه در و پنجره هم مسدود باشه که به زن همسایه ها نکاه نکنه. استیفن هاوکینک که کامل فلج بود به زنش خیانت کرد😅

با شوهرت حرف بزن

منم خیانت بابامو ب چشم دیدم

ولی مثل شوهر شما در حد چت بود و بعدش تموم شد الان زندگیمون عادیه

باهاش صحبت کن یسره تصمیم نگیر

حداقل بخاطر بچه هات

اگر دیدی سرش ب ساختن نیست بعد میتونی ب جدایی فک کنی

من وکیلم و خیلی از این موارد دیدم.کاش میشد یه آمار گرفت که چه تعداد از خانمای این سایت بهشون خیانت ش ...

با احترام به نظرتون بازم قبول ندارم .هنوزم مرد چشم پاک پیدا میشه و من حداقل چندین مورد توی اطرافیانم سراغ دارم و اطمینان صد در صد که اهل خیانت نیستن

با شوهرت حرف بزنمنم خیانت بابامو ب چشم دیدمولی مثل شوهر شما در حد چت بود و بعدش تموم شد الان زندگیمو ...

ممنونم عزیزم ...فقط نیخام بدونم چطوری که دیگه سمت اون راه نره

از کی خیانت هاش شروع شد بعد بچه یا از قبل

و باز هم یک مرد سااار زن ستیز .. گناه رو انداخت گردن زن !! نمیدونم چند سالته .. وای عاقل شو ! متاهل هرزه .. چ مرد چه زن .. توجبهی برا خیانتش نیس . دنبال مقصر نباش

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
من وکیلم و خیلی از این موارد دیدم.کاش میشد یه آمار گرفت که چه تعداد از خانمای این سایت بهشون خیانت ش ...

انگار اطرافت همه خیانت کردن ک انقد ذهنیتت بده !! ولی اینو بگم .. آدم خوب هم پیدا میشه . البته .. ولی کم !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
ممنونم عزیزم ...فقط نیخام بدونم چطوری که دیگه سمت اون راه نره

قشنگ بشین سنگاتو باهاش وا بکن

بگو من از همچی خبر دارم تا الانم بخاطر بچه هام تو زندگیت موندم اگر ک واقعا زندگیتو میخای تمومش کن

اگر هم ک کری خوند دکمشو بزن 

این ن برا ت شوهر میشه ن برا بچه هات پدر خوب

با احترام به نظرتون بازم قبول ندارم .هنوزم مرد چشم پاک پیدا میشه و من حداقل چندین مورد توی اطرافیانم ...

اصرار نکن که مرد خوب هم پیدا میشه

اینقدر آمار خیانتکارها بالاست

که یکی دونفر مرد خوب به حساب نمیاد

آره همه خیانتکارن مذهبی و غیر مذهبی نداره...

همینجا همین آقایون اظهار فضل میکنن نظر میدن یا درخواست دوستی میدن اصلا بودنشون تو این سایت خیانته

حالا بیان باز بگین سایت عمومیه.... بیخود عمومیه ...نباید عمومی باشه...

در دیزی بازه حیایه گربه کجاست؟

همش درخواست دوستی میدن 

۹۹/۹ ٪  مردها خیانتکارن  

میشه گفت همون ۱۰۰  ٪

اصرار نکن که مرد خوب هم پیدا میشهاینقدر آمار خیانتکارها بالاستکه یکی دونفر مرد خوب به حساب نمیادآره ...

یکیشون بهم  درخواست دوستی داد من فک کردم میخان درمورد مشکلمو صحبت کنن بهم میگه افتخار آشنایی میدین؟گفتم شما آقا هستید میگه آره گفتم من الان حوصله شوهر خودمو نداارم چطور افتخار آشنایی با تو داشته باشم...بهش برخورد..واقعا اگه پیشنهادی راه حلی  برای مشکلم دارین بهم پیام بدین ..دیگه از من گذشته با دو بچه بیام اینجا با مردها بشینم چت کنم ...که چی بشه یکی مث شما دارم خودم توخونه ....

کم به زنهاتون خیانت کنید...نگید که نمفهمه یه چت کنم حالیش نیست زن احساس داره زود همه چیز میفهمه من هیچ وقت گوشی شوهر مو نمی گردم مگر اینکه حسم احساسم بگه این یکاری میکنع ...‌

یا اینکه اصلا زن نفهمه خودت با خدای خودت چطور وجدانت راحته اون اونقدر باهات پاک صادقه تو این کارو باهاش بکنی.کی به چی برسی چی میخای زن همون زنه فقط شاید قیافه رنگ پوست اینا فرق کنه وگرنه هی همونه به چی میخاین برسین ...

الان شوهر خودم نمیدونم میخاد به چی برسه ..‌یکی که مریضیش مث مریضی شوهرمنه بیاد بگه به چی میخاد برسه چی میخاد من که نفهمیدم...