2777
2789
عنوان

کاش میشد ی چایو بردارم بزنم توی قلبم تااروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 31 پست

تاپیکت رو خوندم اینکه گفتی خیانت جنسی بوده و میشناسیش ادم رو میسوزونه اگه بری تکلیف اون بچه چی میشه اگه بمونی شما نابود میشی یه زن هیچ وقت نمیتونه خیانت رو ببخشه به مرور روح و روانش نابود به جایی میرسه که اون مرد براش میشه هیولا یعنی اینقد تو ذهن مرور میشه که بشی یه مریض اعصاب و روان بعد همون مرد بر چسپ ادم عصبی بودن و دیونه بودن میزنه خدا نصیب هیچ بنده ای نکنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ک نیس .خودم بابتش میخواسم جداشم.! برای من سخت بود‌. خیلی .حتی منو تا مرز خیانت مجازی کشوند 😑 ول ...

وا اینا چیه به خودت میگی😑😑آدم شدم چیه😬تو یه انسان کامل و با احساسات طبیعی هستی معلومه که باید به نیازت توجه کنی،بنظرم درست تصمیم بگیر ،نیازتو سرکوب نکن نمیگم خیانت کن ولی طلاق بگیر 

INTP(منطق دان)

تاپیکت رو خوندم اینکه گفتی خیانت جنسی بوده و میشناسیش ادم رو میسوزونه اگه بری تکلیف اون بچه چی میشه ...

ب نظرم اگه مشکل مالی داره بمونه وگرنه جداشه . ولی میگه خونواده اش مشکل مالی دارن خودش هم شغل و درامد نداره . پس بمونه و خونه ماشین شوهرش بزنه ب اسمش . 

نگرفتم . دیگه موندم. الان بعد ده سال توسن ۳۱ سالگی خودمم سرد شدم

میدونم چی میگی خانم ها مدت زیادی رابطه نداشته باشن سرد میشن بازم صلاحتو خودت بهتر میدونی عزیزم

INTP(منطق دان)

از کجا می دونی رابطه جنسی داشتن؟

میگم قسم بخور ک نداشتی قسم نمیخوره

حدودا همین 20روزی ک باهاش بوده با من رابطه نداشته

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

میگم قسم بخور ک نداشتی قسم نمیخورهحدودا همین 20روزی ک باهاش بوده با من رابطه نداشته

حتما امروز پیش یه تراپیست برو آرومت کنه و راه حل بهت بده.

هیچ مردی لیاقت نداره ک براش جون فدا کنی.

این خود خودتی ک مهمی.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
میگم قسم بخور ک نداشتی قسم نمیخورهحدودا همین 20روزی ک باهاش بوده با من رابطه نداشته

اسی حالت خوبه بهتری ؟؟؟ 🥺🥺این چه سوالی میپرسم منی که خودم بعد سه سال هنوزم نتونستم با این درد کنار بیام الهی بمیرم برای همه ی زنایی که خیانت دیدن فقط میتونم دعا کنم خدا به خاطر اون طفلی که تو شکمته بهت آرامش و صبر بده 💔💔💔😔😔😔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

سلام اسی جون خوبی

خدا ب دلت آرامش بده عزیزم.

همه حق ها رو از شوهرت بگیر حق طلاق حضانت بچه پول ماشین همه چیو ازش بگیر و بعد بگو میبخشمت. 

بعدش ک خرت از پل رد شد ازش طلاق بگیر لعنت بخیانت کار.

لعنت ب اون زن عوضی ک تو رو میشناخته و میدونسته بارداری ولی بازم کار خودشو کرده.

حساب اونم برس کاش میتونستم کمکت کنم تا اون افریطه رو هم سرجاش مینشوندم

لایک نکن خیرشو ببینی
به نظرم الان ک نمیتونی ن طلاق بگیری نه بچه رو بندازی برو ماشین بزنه ب نامت حق طلاقم بگیر بذار بچت دن ...

حضانت بچه رو چجوری بگیرم!؟

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

سلام اسی جون خوبیخدا ب دلت آرامش بده عزیزم.همه حق ها رو از شوهرت بگیر حق طلاق حضانت بچه پول ماشین هم ...

سلام عزیزم

حضانت بچه رو الان ب من مژدن؟