2777
2789
لباس چی؟ اصل هست برند ها؟

اره عزیزم 

یه پاساژ هست تو مسکو به نام GUM برند های مطرح هست

زارا و منگو هم نمایندگی دارن البته بعد از جنگ یه سری ها بسته شدن ولی باز شنیدم برگشتن

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره اینا هم باکلاسناما تهران صدر جدوله😂

قبول کنیم هرکی از همه چی بریده وهیچ امیدی ندارم میاد تهران ،تهران ۳۰ سال پیش خوب بوده همه میگن الان دیگه هر ننه قمری از مامانش قهر می‌کنه میاد اونجا دیگه

عزیزم پسر شما تشخیص اتیسم نگرفت؟

سلام عزیزم، نه خداروشکر، بیشتر توهم خودمون بود، بچه ها با هم متفاوتن، الانم پسرم با هم سناش متفاوته، هوش فوق العاده داره، از سه سالگی فارسی انگلیسی میخونه مسلط ، ولی خیلی هم اجتماعی شده و خداروشکر نکرانیامون رفع شد

مرسی قربونت برم منواقعا ممنونممانشاا…سلامت باشه و موفق

شما نگران نباش ،نمیگم بی خیال بچه شو، بیشتر باید آگاهی داشته باشی، ولی هر چیزی توی نت می‌خونی استرس نگیر ، روزهای خودتو بچت خراب میشه الکی ، من واقعا دوسال دیوانه شده بودم از نگرانی ، الان یادم میفته اعصابم خورد میشه چقدر روزهامو خراب کردم

شما نگران نباش ،نمیگم بی خیال بچه شو، بیشتر باید آگاهی داشته باشی، ولی هر چیزی توی نت می‌خونی استرس ...

خودت این رپزارو گذروندی میدونی چقدر سخته که استرس نداشته باشی عملا نمیشه چون هرروز یه چی جدید توش میبینی که بی تفاوت بودن نسبت بهش واقعا غیرممکنه

شما نگران نباش ،نمیگم بی خیال بچه شو، بیشتر باید آگاهی داشته باشی، ولی هر چیزی توی نت می‌خونی استرس ...

الان انگشت شستش برام سواله چرا اینقدر رو زمین فشار میده یا چرا با اینکخ سینه خیز یاد گرفته باز پاهاشو موقعی که دمره میاره بالا رو هوا محکم تکون میده