2777
2789
الان انگشت شستش برام سواله چرا اینقدر رو زمین فشار میده یا چرا با اینکخ سینه خیز یاد گرفته باز پاهاش ...

والا اینایی که گفتی خیلی طبیعی هست، بچه ۶ماهه که هنوز در مرحله ای نیست که بخوای حتی بهش شک کنی ، روز خودت رو الکی سیاه نکن، من یاد خودم مییفتم چه روزهایی رو برای خودم تلخ کردم که دیگه برنمی‌گرده 

والا اینایی که گفتی خیلی طبیعی هست، بچه ۶ماهه که هنوز در مرحله ای نیست که بخوای حتی بهش شک کنی ، روز ...

خیبی زیاده دلایلم واسه ناراحتی

اینکه صبحا انگار دنبال ادم نیست اصلا دنبال چشم نمیگرده انگار تو هپروت بیدار میشه

مشتاشو هی باز و بسته میکنه

من میام تو انگار نه انگاز چند ساعت نبودم اصلا براش مهم نیست

زل میزنه به چرخ ماشین و موتور

هنوز ددد ببب مم نمیگه‌

تقلید نداره اصلا

واضح بخوام بگم اشیا براش مهمتر از ادماست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیبی زیاده دلایلم واسه ناراحتیاینکه صبحا انگار دنبال ادم نیست اصلا دنبال چشم نمیگرده انگار تو هپروت ...

پسر من ۶ماهگی منم میشناخت، و کلا خیلی بی قرار بود خیییییلی ، همش باید بغل خودم بود، ولی مشت باز و بسته کردن و علاقه به اشیا خیلی طبیعی هست واسه بچه ۶ماهه، پسر من ارتباط چشمی نداشت اصلا، صداش میکردی اصلا برنمیگشت ، اشاره که تا ۲۱ماهکی نداشت، حرف تا ۲سال و نیم نزد ، روابط اجتماعیش تا ۳سالکی صفر بود، کارهای تکراری داشت که خیلی روی مخ بود، ولی اینها همگی مراحل رشد یه کودک هست، و من همش دنبال دلیل می‌گشتم ، شاید یه بچه هم این چیزها رو نداشته باشه و شما ببینی و ناخواسته مقایسه کنی یا بچه خودت

ولی از من ب شما نصیحت روزهای مادرانه خودت رو خراب نکن، کاری از شما نمیاد فعلا، باهاش فقط کیف کن و لذت ببر از کودکت

پسر من ۶ماهگی منم میشناخت، و کلا خیلی بی قرار بود خیییییلی ، همش باید بغل خودم بود، ولی مشت باز و بس ...

مرسی ایسان جون

فقط از نسیم خبر دارید پسرش تشخیص اسپرگر گرفته بود

میخواستم بدونم واقعا اتیسم بود پسرشون یا نه

مرسی ایسان جونفقط از نسیم خبر دارید پسرش تشخیص اسپرگر گرفته بودمیخواستم بدونم واقعا اتیسم بود پسرشون ...

نه متاسفانه خبر ندارم ، کلا از تاپیک بچه های شبه اتیسم بیرون اومدم خیلی وقته

برای اشاره چیکار کردید که یاد گرفت؟

هرچیزی بموقع خودش اتفاق میفته، با تکرار زیاد، با اشاره به ماه پسر من یاد گرفت اشاره کردن رو، بعضی ها با لیزر میگن اشاره کنید که توجه کنه بچه، یا تفنگ آب پاش

برای اشاره چیکار کردید که یاد گرفت؟

من یا تئوری روانشناسی پیاژه موافقم، که میگه باید صبر کنی تا رشد جسمانی کودک کامل بشه بعد ازش توقع مهارت جدید داشته باشی، مراکز بهداشت استرس بیخود ب مادرا میدن ، بعدم توی اینترنت چهارتا چیز میخونن و مقایسه می‌کنند با بچشون و روزشون سیاه میشه، کار درمانی ها هم از آب گل آلود ماهی میگیرن ، پسر من خیلی دیر حرف زد ولی الان ۵سالشه آنقدر مسلط برات صحبت می‌کنه و دایره لغات عالی, کتاب میخونه ،تحلیل میکنه، استدلال درجه یک، بدون اغراق میگم از همه همسناش که خیلی زودتر ب حرف اومدن عالی تره، و من فقط حسرت روزهایی میخورم که از دست رفت با غصه خوردن

من یا تئوری روانشناسی پیاژه موافقم، که میگه باید صبر کنی تا رشد جسمانی کودک کامل بشه بعد ازش توقع مه ...

انشاا..روزی بیاد که منم به بقیه این حرفارو بزنم

نمیدونید جقدر خوشحال شدم این حرفارو ازتون شنیدم خدا براتون حفظش کنت و سلامت باشه

من خیلی نگرانم واسه پسرم

انشاا..روزی بیاد که منم به بقیه این حرفارو بزنمنمیدونید جقدر خوشحال شدم این حرفارو ازتون شنیدم خدا ب ...

انشالله میاد اون روز ب زودی عزیزم🥰خودت کامنتای منو دیدی توی تاپیک شبه اتیسم چقدر مستأصل بودم و چقدر نگران، مادرها همیشه نگران هستن ، انشالله بیای و برام از شیرین کاری ها و روزهای خوب گل پسرت برام بگی، منتظرم بی‌خبر نزارم😘

انشالله میاد اون روز ب زودی عزیزم🥰خودت کامنتای منو دیدی توی تاپیک شبه اتیسم چقدر مستأصل بودم و چقدر ...

من کامنتاتون تو کودکی با نشانه های اتیسم رو دارم میخونم و انشاا…که منم اشتباه کرده باشم🙏🏻