2777
2789
عنوان

از زندگی جا موندم

62 بازدید | 4 پست

همه جوره جا موندم .ازدواج نا موفق باعث شد از همه کس جا بمونم وقتی نگاه اطرافیان میکنم خیلی حسرت میخورم خیلی غصه میخورم الان اون اطرافیان چقد تو دلشون مسخرم میکنن بخاطر وضعیتم .دلم بخواد خودم بکشم خودم تیکه تیکه کنم کاش با اون اشغال ازدواج نکرده بودم خودمو بدبخت کردم آینده خودم و بچم رو خراب کردم 😭

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بعضیا چندبار خوردن زمین دوباره بلند شدناول باید طرز فکرتو عوض کنیدنبال مقصر توو زندگیت نباش حال ...

چطور بسازم.زنی ک هیچ حق و حقوقی بهش ندادن مفتی طلاقش دادن حتی الانم نفقه و خرج بچه مشترک رو نمیده اینقد عوضیه.کلا دیوونم کرد مریضم کرد هر روز مشت مشت قرص می خورم حتی بعد طلاق پدر مادرم ولم کردن هیچ کمک مالی بهم نمیکنن وای خیلی سخته هر چی بگم باور نمیکنی تا ب چشم خودت نبینی باور نمیکنی چقد از زندگی جا موندم 

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
چطور بسازم.زنی ک هیچ حق و حقوقی بهش ندادن مفتی طلاقش دادن حتی الانم نفقه و خرج بچه مشترک رو نمیده ای ...

میدونم چی میگی چون دوست خودمم همینجوری بود

تازه اون کلی سال بعد از طلاقش شوهرش توو یه استان دیگه مرده بود بی‌نام و نشون توو سردخونه بود

خانواده شوهره دنبالش نگشته بودن ببینن چی شده

این از تهران بلند شد رفت سردخونه اونجا شناساییش کرد خرج کفن و دفنشم این طفلک داد

دوستم با پسرش از اون استان سال‌ها قبل اومده بود تهران دنبال کار الانم مستاجره و کار میکنه