2777
2789
عنوان

پیرمرده بهم شماره داد🤐

261 بازدید | 26 پست

رفتم کلیلنیک تو پذیرش آدرس مطب دکترمو پرسیدم 

رفتم برگشتم پیداش نکردم باز پرسیدم یهو پیرمرده تو پذیرش اومد بیرون گفت همیشه میای اینجا؟ گفتم بله 

گفت گوشیتو بیار (منم سادددده) آوردم شمارشو زد بعد گفت تک بزن منم داشته باشم منتظر زنگم باش 

حالا من قیافم بدون ارایش فقط یه رژ صورتی 

با شکم ۸ مااااااه 

به شوهرم میگم میگه ینی خاک بر سر لا.شی‌ش به زن حامله هم نظر دارن 

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

به شوهرتان هر چیزی نگین لطفا 

امیدوارم دیگه بهت تجربه باشه به هیچ احدی اعتماد نکنی

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم مثل تو همین واکنشو داشتم کلا پشمام میریزه 😂😐

😐😂

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

😐😂اسی منم دیر میگیرم این چیزا

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اون گوش گوشیتو بیار بعد تو یهو دادی بهش😐

بابا پیررررررمرده من هول شدم خو 

چی بگم😐😂

به شوهرتان هر چیزی نگین لطفا امیدوارم دیگه بهت تجربه باشه به هیچ احدی اعتماد نکنی

پنج ساله همه چیمو میگم

به شوهرتان هر چیزی نگین لطفا امیدوارم دیگه بهت تجربه باشه به هیچ احدی اعتماد نکنی

اگه نگه زنگ بزن مرتیکه به شوهرش چه جوابی بده

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
تک زدی بهش؟

نه بابا اسکولم مگه