2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم دعوای بدی کردیم🥲💔

263 بازدید | 15 پست

بچها منو مادرشوهرم رابطمون خیلی خوب بود 

ولی خو یچیز بدی داره هی از همسر سابق شوهرم میگه 

من تا حالا نگفتم ناراحت میشم نگو 

عوضش گلشو پیش شوهرم بردم و هی گریه کردم 

دیروز شوهرم زنگ زد بهش و باهم دعواشون شد شوهرم بهش گفته بود چرا میری از اون میگی و نگو فلان 

مادرشوهرمم بحثشو با من کرده ک چرا رفتی گفتی مگه من چی گفتم من باهات دردول کردم و اینا 

یسری پیاماهم پشتش گفته بودم اونارو نمیدونم چجوری شده خونده 

امروز بهش میخوام بزنگم بگم بریم بیرون بحرفیم سوتفاهما حل شه نمیخوام رابطمون بهم بخوره 

بنظرتون کارم درسته؟

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
اره عزیزم حتما باهاش حرف بزن

مرسی قشنگمممم 

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره درسته✅️

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

از زن قبلیه خوبشو میگ ؟؟بگو اگ خوب بود چرا شد سابق

نه خوبشو نمیگه بدشم نمیگه 

اون بعد طلاقشون فوت شده 

وقتی میگی مادرشوهر بدی نیست

بهتر بود به خودش همون موقع که میخواست حرف بزنه از زن سابق شوهرت

میگفتی که نگه چیزی

و اینکه ناراحت میشی

دیگه خودت زیادی شلوغش کردی و دعوا رو الکی بزرگ کردی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

رو در رو حرفتو در حضور شوهرت بگوقبلش هم با همسرت هماهنگ باش

شوهرم نمیاد 

اول اینکه حتی اگه درد و دلم بوده باشه کارش اشتباهه
شمام بهتر بود اول به خودش میگفتی بعد اگه هی باز تکرار میکرد به همسرت
بنظرم اره کاره درستیه

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

وقتی میگی مادرشوهر بدی نیستبهتر بود به خودش همون موقع که میخواست حرف بزنه از زن سابق شوهرتمیگفتی که ...

مثلا میخواستم وسط حرفش بهش بی احترامی نکنم

وا پس چرا تنش ایجاد میکنی توو زندگیت!همسر سابق شوهرتم که بنده خدا فوت شده.

حساس میشم خب 

الان من زنشم چرا باید بحث اون باشه؟