وزن بچه تو هفته اول هفته سی و سه 1740بود که سونو گفت کمه ولی دکترم میگفت نرماله حتی مکمل هم نمیخواست بده خودم دو دوره لیدی میل خوردم تغذیمو سعی کردم بهتر کنم آب دورش لب مرز بود دو سه هفته سرم وصل کردم و مایعات هر روز میخورم هفته 36رفتم نامه گرفتم گفت سوم باشه یا پنجم من گفتم هرجور صلاح میدونی رفتم خونه نگاه کردم میشم 37هفته وشش روز خیلی حس بدی دارم دودلم که تاریخو عقب بندازم یانه حس میکنم بچه خیلی کوچیکه وریزه شبا خواب ندارم از طرفی نامه رو هم به بیمارستان تحویل دادم نمیدونم چکار کنم
37هفته کمه بنظرم صبر کن ، دختر اول من 38هفته و یک روز به دنیا اومد کلا ریزه میزه بود الان که مریض میشه یکم ریه هاش اذیت میشه اما دومی صبر کردم 39هفته تمام رفتم عمل این ماشالا خوبه
دکترم اولش گفت تا 39هفته صبر کن من گفتم بخاطر آب دورش نگرانم گفت پس یه تاریخی میزارم بین 38و39باشه نگاه کردم گذاشته 37هفته وشش روز آخه وزنش کم بود دلهره دارم
نگران نباش دکتر الکی ک جلو ننداختا تاریخ زایمانو چیزی میدونسته
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
خدایاشکر 🙏 .............................................. ..................... ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴ خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ واممون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون. "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را
دکترم اولش گفت تا 39هفته صبر کن من گفتم بخاطر آب دورش نگرانم گفت پس یه تاریخی میزارم بین 38و39باشه ن ...
ولی خوبه دیگه یعنی ۱ روز مونده بری ۳۹
خدایاشکر 🙏 .............................................. ..................... ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴ خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ واممون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون. "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را
سزازین از ۳۷هفته و ۲روز تا نهایتا خیلی دیر بشه ۳۸هفته و ۵روز بهترین زمانشه
تا میتونی بستنی ونون خامه ای بخور انقدر زود نی نی با اینا وزن میگیره ک نگو
فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....