2777
2789
عنوان

نامه سزارین به بیمارستان تحویل دادم ولی پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 51 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولش گفت چراصبر نمیکنی تا 39هفته گفتم نگران آب دورشم که لب مرزه گفت پس یه تاریخی میدم بین 38و39باشه ...

پس برو نامه رو پس بگیر ببر پیشش بگو دیر تر بزنه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

انشالله ب سلامتی دنیا بیاد 

پسر من ۳۹ هفته تموم با وزن ۴۶۰۰ دنیا اومد بازم ی هفته رفت دستگاه 

۳۶ ب بعد کامله بچه نگران نباش خواست خدا چی باشه منم ۳۶ هفتم الان و اصلا نگران این مورد نیستم چون این هفته کامل و رسیده س

نه خودش مطب سونو کرد گفت همونجوریه نه کم شده نه زیاد

کم آب باشه زیاد وزن نمیگیره 

منم همون ۳۷ هفته و ۶ روز سزارین شدم .

چقدر اعصابم خرد بود که بچه رو زود میخوان بردارن.

ولی پسرم با وزن ۳ و ۷۰۰ به دنیا  اومد .

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
به بیمارستان تحویل دادم متاسفانه

نمیشه بری بگیری یا دوباره برو پیش دکارت بگو صبر میکنم تا ۳۹ هفته باهاش صحبت کن تا نامه دوباره بده اون نامه رو کنسل کنه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
کم آب باشه زیاد وزن نمیگیره منم همون ۳۷ هفته و ۶ روز سزارین شدم .چقدر اعصابم خرد بود که بچه رو زود م ...

تو درک می‌کنی انقدر اعصابم خورده نمی‌دونم چی درسته چی غلط

کم آب باشه زیاد وزن نمیگیره منم همون ۳۷ هفته و ۶ روز سزارین شدم .چقدر اعصابم خرد بود که بچه رو زود م ...

ماشاالله پسر شما که خوب وزن گرفت من شکمم کوچیکه چیا میخوردی

نمیشه بری بگیری یا دوباره برو پیش دکارت بگو صبر میکنم تا ۳۹ هفته باهاش صحبت کن تا نامه دوباره بده او ...

از یه طرف میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیفته نمی‌دونم چکار کنم اعصابم حسابی خورده شاید برم پیش دکترم