2777
2789
عنوان

نامه سزارین به بیمارستان تحویل دادم ولی پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 51 پست

۳۸ هفته و ۴ روز اوکی برای سزارین اکثرا هم همین حدود ۳۸ یا ۳۹ تاریخ میدن. واونهایی که دیابت یا شرایط خاص دارن ۳۸ هفته ختم میدن.بچه کامله و نگران نباش. ۳  ۴ روز این ور اون ور مشکلی نیست.خدایی نکرده بیشتر نگهش داری یه چیزی بشه پشیمونیش برای خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکار صلاح دیده این مدت برا شما کافیه چرا ناراحت باشی استرس برات خوب نیس الکی خودتو اذیت نکن اگ ...

اولش گفت چراصبر نمیکنی تا 39هفته گفتم نگران آب دورشم که لب مرزه گفت پس یه تاریخی میدم بین 38و39باشه اومدم خونه دیدم گذاشته 37هفته شش روز گفت چون تاریخش لاکچریه اون روز بیا😐اصلا دکتر خوبی نبود هرچی من نگرانم میگه نرماله مشکلی نیست 

وزنش خیلی کم نیست تو رنج نرماله از طرفی میگی آب دورش کمه بمونه اون تو خطرش بیشتره.

ضمنا نوزاد دختر معمولا سبکتره و زودتر به دنیا میاد اگه اینجوریه که دیرترین زمانو برات زده. نگران نباش به این چیزا فکر نکن این یه هفته رو خوب استراحت کن که بعدش پرانرژی باشی. انشالله زایمانت راحت باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دکترم اولش گفت تا 39هفته صبر کن من گفتم بخاطر آب دورش نگرانم گفت پس یه تاریخی میزارم بین 38و39باشه ن ...

۳۷ و ۶ روز همون میشه ۳۸ هفته 

بنظرم مناسبه 

اگه میتونی هر روز بری کنترل و چک صبر کن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

نگران وزن نباش .. بچت دنیا بیاد وزن میگیره .. من بچم چهل هفته دنیا اومد وزنشم بالا بود بچه داداشمم دو روز بعد بچه من دنیا اومد اون ۳۹ هفته بود وزن بچش زیر سه بود .. الان ماشالله وزن بچش خیلی بیشتر از بچه منه .. میخام بگم نگران نباش وزن  بچه ب خوردو خوراک و ژنیتیک مربوطه .. حالا شما ی هفته بیشترم نگهش داری میخااد دویست سیصد گرم وزن بگیره .. خدا نکنه اووووووو بچه دنیا بیاد مریضی داره وزن کم کردن داره و ووووو..

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

نه دیگه به روز مونده برم38

۳۷ هفته و شش روز یعنی هفته ۳۷ تموم شده و شش روز از ۳۸ گذشته 

اگه اون یک روز هم صبر کنی میشی ۳۸ هفته تمام و وارد ۳۹ هفته میشی

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
آخه وزنش کم بود میترسم خیلی ریزه باشه

من شنیدم کباب و بستنی برا وزنگیری خوبه تا جایی میتونی بخور

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را