2777
2789

وزن بچه تو هفته اول هفته سی و سه 1740بود که سونو گفت کمه ولی دکترم می‌گفت نرماله حتی مکمل هم نمی‌خواست بده خودم دو دوره لیدی میل خوردم تغذیمو سعی کردم بهتر کنم آب دورش لب مرز بود دو سه هفته سرم وصل کردم و مایعات هر روز میخورم هفته 36رفتم نامه گرفتم گفت سوم باشه یا پنجم من گفتم هرجور صلاح میدونی رفتم خونه نگاه کردم میشم 37هفته وشش روز خیلی حس بدی دارم دودلم که تاریخو عقب بندازم یانه حس میکنم بچه خیلی کوچیکه وریزه شبا خواب ندارم از طرفی نامه رو هم به بیمارستان تحویل دادم نمی‌دونم چکار کنم 

37هفته کمه بنظرم صبر کن ، دختر اول من 38هفته و یک روز به دنیا اومد کلا ریزه میزه بود الان که مریض میشه یکم ریه هاش اذیت میشه اما دومی صبر کردم 39هفته تمام رفتم عمل این ماشالا خوبه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهیچ عنوان عقب ننداز 

شما چ کاره هستی ک عقب جلو کنی

بچه رسیده باید بیاد بیرون چ کم وزن 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب سزارین و همین تاریخ ها انجام میدن دک

دکترم اولش گفت تا 39هفته صبر کن من گفتم بخاطر آب دورش نگرانم گفت پس یه تاریخی میزارم بین 38و39باشه نگاه کردم گذاشته 37هفته وشش روز آخه وزنش کم بود دلهره دارم

عزیزم دکار صلاح دیده این مدت برا شما کافیه 

چرا ناراحت باشی استرس برات خوب نیس الکی خودتو اذیت نکن 

اگه خواسته باشه وزن بگیره تو این مدت میگیره 

نگران نباش دکتر الکی ک جلو ننداختا تاریخ زایمانو چیزی میدونسته 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

۳۷ کمه سزارین معمولا تو هفته ۳۹ انجام میشه

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          

من پسرم دقیقا سی و هشت و یکروز دنیا اومد دخترم سی و نه و دوروز

تو هردو صلاح دکتر این بود

حتما ریسک بوده عقبتر بندازه اما نگرانیتو بهش بگو

بگو میخوام تا جایی که خطر نداره بمونه که کاملتر بشه

دکترم اولش گفت تا 39هفته صبر کن من گفتم بخاطر آب دورش نگرانم گفت پس یه تاریخی میزارم بین 38و39باشه ن ...

ولی خوبه دیگه یعنی ۱ روز مونده بری ۳۹

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          

سزازین از ۳۷هفته و ۲روز تا نهایتا خیلی دیر بشه ۳۸هفته و ۵روز بهترین زمانشه

تا میتونی بستنی و‌نون خامه ای بخور انقدر زود نی نی با اینا وزن میگیره ک نگو

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....