2777
2789
عنوان

دعوام شد با همکارم

163 بازدید | 13 پست

همکارم از من بزرگتر ۱۰ سال بعد باهام خیلی راحته شوخی میکرد همه نوع شوخی بام میکرد مثلاً فحش میداد فحش ننه بزرگ میداد اونم به شوخی البته

خیلی با هم راحت بودیم بعد بهم گفت که بیا واسم چایی بریز بیار بعد من از شوخی گفتم میخوریش دیگه از اون به بعد ناراحت شد

منم امروز بهش گفتم تو شوخی ننه و مرده و زنده با من میکنی حالا من یک کلمه بهت گفتم بیا بخورش ناراحت شدی؟؟؟

بعضیا کلا با خودشونم درگیرن

حالا میگه باهات شوخی کردم

گفتم خب منم باهات شوخی کردم

میگه نه من ازدواج کرده ام از تو بزرگترم خجالت نکشیدی بمن اون حرفو زدی

حداقل جرأت داشته باش معذرت خواهی کن

منم پاشدم صورتشو بوس کردم

گفتم اگه از حالا به بعد باهات شوخی کردم درسته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا میگه باهات شوخی کردم گفتم خب منم باهات شوخی کردممیگه نه من ازدواج کرده ام از تو بزرگترم خجالت ن ...

وااااا
بگو خب تو هم دیگه با من شوخی نکن
خودش هر چی میخواد میگه ولی تو نمیتونی چیزی بگی؟ اصلا به نظم هر چه زودتر این دوستی رو به هم بزن

وااااابگو خب تو هم دیگه با من شوخی نکنخودش هر چی میخواد میگه ولی تو نمیتونی چیزی بگی؟ اصلا به نظم هر ...

تمومش کردم

همین حالا بهش پیامک دادم گفتم دیگه شراکتی کار نمیکنم

و سر کار شما هم نمیام

من کلا با این شوخی ها مخالفم

توی باشگاه میرم بعضی خانم ها از این شوخی ها باهم دارن

میخوری و بخور و اینچیزا غیر مستقیم

دچار شرم نیابتی میشم

درکل راهی که الان میری درسته اما نظر شخصیم اینه کلا شوخی نکن با کسی یا خیلی کم

شوخی همیشه پر از سو تقاهمه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

من کلا با این شوخی ها مخالفمتوی باشگاه میرم بعضی خانم ها از این شوخی ها باهم دارنمیخوری و بخور و این ...

آره

منم دیگه نه میگم بخورش

نه میگم میخورمش

نه میگم خواهم خوردش

به خداااااااااای محمد دیگه شوخی با کسی نمیکنم

هرچی کم محلی کنی به دیگران

بیشتر میان سمتت

آره منم دیگه نه میگم بخورش نه میگم میخورمش نه میگم خواهم خوردشبه خداااااااااای محمد دیگه شوخی با کسی ...

اره

تو هرچیزی درسیه زود فهمیدی چه بهتر

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹