2777
2789
عنوان

به زور میخوان عمل کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 78 پست
عزیزم خدا رحمتشون کنه بله واقعا الان ممکنه اگه خدایی نکرده عمل خوب پیش نره تقصیر ما بندازن که به تاخ ...

میدونم درکت میکنم نزار ابنجا عملل کنن خطر داره ترو خدا برید یه بیمارستان دیگ برید شکایت کنید بگید مهر نمیزنن بیمارمون منتقل کنیم جای دیگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز .خدا به پدرتون سلامتی بده ان شاالله اگر میتونی با همون جراحی که قراره پدرتونو عمل کنن صحبت ...

سلام عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت بابا رو که نه اما خودمون داریم میریم مطب جراح کورکتال

بیمارستان افتضاحه هیچ پاسخ دهی نمیده فقط گقت کل روده باید خارج شه و مقعد بسته شه میگن هیچ گزینه دیگه ای نداریم و خطرناکه ممکنه فلان بشه و...

پدرمم ادم کاری هست و دوست نداره خونه نشین باشه از این کیسه متنفره مطمئنم نمیتونه بسازه با این وضعیت 

«فردا بهش فکر می کنم»

هر جوووور شده نجاتش بدینما که پارسال پدر نازنینمون رو توی بیمارستان دولتی از دست دادیم خیر نبیننبه ...

قربونت برم روح پدرت شاد خوب میفهمم چی کشیدی

پدر شما چه بیماری ای داشتن؟

«فردا بهش فکر می کنم»