2777
2789
عنوان

به زور میخوان عمل کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 78 پست
باز هم میشه انتقال داد زوری که نیستعمو یا دایی نداری؟ بیاد بیمارستان کارهای انتقال رو انجام بده

نه فقط یه شوهر خواهر دارم که اونم ترسید سریع رضایت داد الان برای عمل چون کلی تهدید کردن

خیلی پستن از قصد شرح حالو امضا نکردن وگرنه صبح بابام منتقل میشد

«فردا بهش فکر می کنم»

نه فقط یه شوهر خواهر دارم که اونم ترسید سریع رضایت داد الان برای عمل چون کلی تهدید کردنخیلی پستن از ...

بی خیال نشید 

هرطور شده انتقالش رو بگیرید 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گلسار نزدیکه با آمبولانس خصوصی ببریدش وگرنه اجازه بدین عمل کنن اگه اورژانسیه بسپرید دست خدا دیگه ...

۲۰ دیقه اینا راهه...اگه صبح میذاشتن بریم الان کارای عملشو کرده بودیم

«فردا بهش فکر می کنم»

مرسی عزیزم نمیدونید چقدر اذیتمون کردن

میدونم عزیزم منم. این مشکلات و داشتم با این تفاوت پدربزرگ نامزدم سرطان داشت خدا بیامرضتش خیلی مرد خوبی بود برید شکایت کنید نزارید اونجا باشه 

میدونم عزیزم منم. این مشکلات و داشتم با این تفاوت پدربزرگ نامزدم سرطان داشت خدا بیامرضتش خیلی مرد خو ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه 

بله واقعا الان ممکنه اگه خدایی نکرده عمل خوب پیش نره تقصیر ما بندازن که به تاخیر انداختیم

«فردا بهش فکر می کنم»

باید رضایت نامه خانواده باشه برای عملرضایت ندید و برید اورژانسی با بیمارستان خصوصی صحبت کنید اگر شد ...

خود بیمارستان خصوصی که فقط نامه میخواد همینجوری قبول نمیکنه میخوایم بریم با جراحاشون تو مطب صحبت کنیم

«فردا بهش فکر می کنم»

سلام عزیز .خدا به پدرتون سلامتی بده ان شاالله اگر میتونی با همون جراحی که قراره پدرتونو عمل کنن صحبت کنین ببینید امکانش هست فعلا فقط تومور برداشته بشه یا بخشی از رودهو  نه کل روده ..اگر گفتن  نمیشه به هیچ عنوان روده رو حفظ کنن طوری که نیاز به کیسه نباشه یه فوق تخصص جراحی کولورکتال خوب پیدا کنید و با رضایت شخصی ببرید مطب ایشون اگر شرایط جسمی پدرتون وخیم نیست و ببینید نظر ایشون چیه درمورد شرح حال هم به واحد مدارک پزشکی مراجعه کنید و بگید از پروندشون شرح حال و سیر بیماری و آزمایشات و اسکنهاشونو میخواین راهنماییتون میکنن ضمنا عمل برداشتن روده عمل بی بازگشتیه و کیسه کلستومی رو ممکنه از نظر روحی پذیرشش سخت باشه برای پدرتون حتما اگر هم قرار هست جراحی صورت بگیره با رضایت و آگاهی کامل پدرتون باشه نه اینکه ایشون در جریان قرار نگیرن ..

نمیزارن خواهر من دیوانمون کرد قرار بود صبح بریم بیمارستان خصوصی از قصد تو نامه اشون مهر نزده بودن که ...

فحش بده داد و بیداد کن بگو مریضمو میخایم ببریم

مگ میتونن ک نزارن

فراموشی کیمیاست

شماره ۱۹۰ برای اداره بهداشت هست .زنگ بزن بببن میتونی راهنمایی بگیری 

.مادر بزرگ‌من ۸۰ سالش هست  افتاد زمین لگنش شکست هر بیمارستان خصوصی بردیم‌قبول نکردن اخر سر بردیم بیمارستان دولتی قبول کردن عملشم کردن الان خدا رو شکر راه میره . ان شالله پدر سما هم خوب میشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

هر جوووور شده نجاتش بدین

ما که  پارسال پدر نازنینمون رو توی بیمارستان دولتی از دست دادیم خیر نبینن

به بدترین نحو ممکن کشتنش

آدما براشون فقط یه سری عدد و کلمات توی پرونده هستن 

نمیفهمن دل یه خانواده براشون میتپه

دور از پدر شما باشه الهی

زودتر نجاتش بدین

پول فدای یه تار موی پدرتون

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام