2777
2789
عنوان

احساس میکنم شوهر دختر خالم به دوست صمیمیش نظر داره😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ازت خواهش ميكنم هيج وقت نديده تهمت به ناموس كسي نزن

اینا ناموس واسشون مهم نیست که میگه این چیزا عادیه واسمون یعنی هعی لپ همو میکشن 😒

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
اینا ناموس واسشون مهم نیست که میگه این چیزا عادیه واسمون یعنی هعی لپ همو میکشن 😒

الله اعلم خدا بيشتر أگاه هست كار دختر خالش بسيار أشتباه هست ولي نميشه  نا حق بازم حرفي بزنيم 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
استارتر منو روشن کن تو بیشتر چتر میشی خونه خاله ت یا مهناز؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔

هیچکدوم خونه ی خالم چون هنوز نامزدن و این چیزایی که گفتم مربوط میشه به شب یلدا که خنچه ی یلدا برده بودن خونشون مارو هم دعوت کرده بودن...اولش گفتم که تازه ازدواج کرده

الله اعلم خدا بيشتر أگاه هست كار دختر خالش بسيار أشتباه هست ولي نميشه  نا حق بازم حرفي بزنيم&nb ...

باشه خود استارتر داره میگه خانوادمون واسشون ممهم نیست داره آبرو دختر خالشو میبره شما شدی مدافع حقوق بشر 😂

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
هیچکدوم خونه ی خالم چون هنوز نامزدن و این چیزایی که گفتم مربوط میشه به شب یلدا که خنچه ی یلدا برده ب ...

ﺣﺎﻻ اﻳﻦ چ ﺭﺑﻂﻲ ﺩاﺷﺖ ك ﺑﺨﺎﻃﺮﺵ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﺯﺩﻱ ﺧﺪاﻳﻲ....اﻭﻧﺎ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﺮاﺷﻮﻥ ﺗﻮ ﺩاﻳﻪ ﻋﺰﻳﺰ ﺗﺮ اﺯ ﻣﺎﺩﺭ ﺷﺪﻱ ﺑﺮاﺷﻮﻥ 

باشه خود استارتر داره میگه خانوادمون واسشون ممهم نیست داره آبرو دختر خالشو میبره شما شدی مدافع حقوق ...

نه خواهر من مدافع نيستم ولي من سعي ميكنم بهت بكم و بفهمونم تهمت نديده و ناموسي عواقب بدّي إز ايزد منان داره حالا شما دوست داري گوش بدين نداريد بازم هر طور راحتين

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
استارتر پر بازدید دوس داری؟ اخه این اراجیف چیه میگی

اگه پر بازدید دوست داشتم مثل خیلیا دیگه صبر میکردم ساعت 11 تاپیک بزنم نه الان که روز تعطیله و همه بیرونن و سایت خلوته...در ضمن آدم حرف که از دهنش میاد بیرون یکم مزه مزش میکنه که شخصیت خودشو حفظ کنه...