2777
2789
عنوان

احساس میکنم شوهر دختر خالم به دوست صمیمیش نظر داره😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 69 پست
نه خواهر من مدافع نيستم ولي من سعي ميكنم بهت بكم و بفهمونم تهمت نديده و ناموسي عواقب بدّي إز ايزد من ...

فهمیدم فهمیدم 😂 شما هم  سعی کن تو تاپیکای غیبت پا نذاری چون ایزد منان این کارو حرام میدونه یا حق.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه با یه مشت تاپیک دروغی که یه عده زدن دیگه همه شکاک شدن و دیگه حتی معمولی ترین تاپیکارم تهمت دروغ بودن بهش میزنن...واقعا دیگه جو نینی سایت خیلی خراب شده و همه یه ذره بین دستشون برداشتن دنبال دروغ در آوردن از تاپیک مردمن...واقعا متاسفم...

متاسفانه با یه مشت تاپیک دروغی که یه عده زدن دیگه همه شکاک شدن و دیگه حتی معمولی ترین تاپیکارم تهمت ...

هر کی فکر میکنه دروغه گورشو گم کنه بره بیرون محترمانه مجبوری وایسادی توهین میکنی

لطفا قبل از تاپیک زدن موضوع رو مطرح کنید تا زرنگ های سایت بیاین سوالات ریز تا درشت رو بپرسن و اگه قضات تشخیص دادن واقعی ادامه بدین و راهنمایی و دلگرمی بخواین

چقدر جو نی نی سایت بد شده

چقدر خوب بود اینجا

اونموقع ها مشکلی بود دلمون خوش بود یه جای خوب مطرح میکنیم اما الان.....

بعد مهناز یه ویژگی خیلی بدی که داره اینه که همیشه موقع حرف زدن خودشو لوس میکنه عین بچه ی 6 ساله حرف ...

اخه ادم اینقدر ساده .....

من مجردم دوست صمینی زیاا دارم .ولی هیچ وقت پام خونه هاشون نمیزارم بیرون میبینمشون حتی تلفنم نمیزنم وقتی همسرشون نیس.

ولی بهش بگو ادم تا مجرد زندگیش فرق داره .

منم باشم شک میکنم

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
مگه میشه آدم دوستشو دعوت نکنه. شوهره باید با جنبه باشه

وقتی شوهرش نیس دعوت کنه من همینکارو میکنم حتی دوستام شوهرمم ندیدن از نزدیک چون لزومی نداره 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ربطی به نظر نداره...

وقتی این دختر اینقدر خوبه که شما اینقدر دوستش دارین خب طبیعیه اونم ادمه...ممکنه بخاطر دوست داشتن معمولی باشه...

منم گاهی اینطوری میکنم اما دلیل نمیشه نظر داشته باشم که

من مرد هستم                                                 صداقت در مقابل سیاست دیگران،حماقت و سیاست در مقابل صداقت دیگران خیانت است