"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
سریالش؟من خودم رمانشو نخوندم ولی از بقیه که خونده بودن پرسیدم میگن سریالش دقیقا عین رمانشه حتی دیالو ...
تو ماهواره کدوم شبکه نشون میده؟
پلتفرم شیدا گرونه اخه
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
بهترین رمان عاشقانه ایرانه. تو چندتا کشور ترجمه شده، و چند تا کشور تاحالا خواستن فیلمش و بسازن ولی نویسندش اجازه نداده و گفته باید اول کشور خودم فیلمش و بسازه
سریالش ساخته شده، خیلی ام قشنگه. حتما ببین...تاحالا سه قسمتش پخش شده
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟