2777
2789
عنوان

احساس میکنم شوهر دختر خالم به دوست صمیمیش نظر داره😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 69 پست
وا شما محرم نامحرمی ندارین بعد چقد تو و مهناز با هم میرید خونه این بدبخت وقتی همسرش هست نکنه تو هم ...

منم به همین شک کردم نخاستم بگم

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
بعد مهناز یه ویژگی خیلی بدی که داره اینه که همیشه موقع حرف زدن خودشو لوس میکنه عین بچه ی 6 ساله حرف ...

وقتی یه جوی تو خانوادتون برقراره که از نظر دخترخالتون کشیدن لپ دوستش به وسیله شوهرش عادیه، شما چرا ناراحت و نگران زندگیشی عزیز؟!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی 2 بار خواستم ی جورایی منظورمو بهش برسونم ولی وقتی میبینم این خودش عین خیالش نیست میگم من چرا شکا ...

نترس عزیزم خود دختر خالتم با یکی سرش گرمه که این چیزا واسش مهم نیست.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
بعد مهناز یه ویژگی خیلی بدی که داره اینه که همیشه موقع حرف زدن خودشو لوس میکنه عین بچه ی 6 ساله حرف ...

شما مطمینی خودت دخترخاله هه نیستی و مهناز دوست خودته ؟چون خیلی با جزیات میگی که یه دخترخاله تا این حد نمیتونه بگه !البته فقط نظرم میگم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
سرکاریه؟ 😉 شمام بودی تو این مدت باهاشون؟ فقط شما سه تا؟ 😉

نه اتفاقا جلو همه...کلا این چیزا تو فامیل ما عادیه ولی دیگه نه انقددد...من شخصا خودم بدم میومد از حرکاتشون ولی بقیه نه...

اينقدر عادي هست كه روزي جشم باز ميكنه سيل خيانت إز زير در خونه اش رد ميشه و تمام خونه رو خراب ميكنه كدوم آدم عاقلي پنبه رو جلوي اتش قرار ميده. واقعن بايد حواسش به شوهرش باشه حقيقتش من برأي هر چيزي حد و خط قرمزي دارم. ليتطور دوستهاي بدون چار چوب و قانون بك زندگي رو به لجن ميكشن

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

اه اه این چه زندگییه؟ شرم و حیا رو درسته قورت میدن اینطوری میشه دیگه. چه معنی داره وقتی شوهرش خونه باشه ، دوستش بیاد خونه این رو مبل بخوابه

چقدر هم دوست داشتنیه مهناز خانوم🙄😐

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹