دختر خالم تازه ازدواج کرده و یه دوستی داره ب اسم مهناز که از بچگی با هم دوستن و کاملا مثه خواهرن...بعد مهناز خیلییی دختر مهربونیه و همه دوسش دارن خود من از دختر خالم بیشتر دوسش دارم ولی یه چند وقتیه میبینم شوهر دختر خالم بیشتر ناز اینو میکشه تا زن خودش...مثلا سر شام بودیم دختر خالم مونده بود یه گوشه بعد این هی لقمه میگرفت میداد ب مهناز...یا یه روز خونشون بودیم مهناز رو مبل خوابش برده بود این پسره در به در دنبال لحاف بود که بندازه روش😡😡😡
بعد مهناز یه ویژگی خیلی بدی که داره اینه که همیشه موقع حرف زدن خودشو لوس میکنه عین بچه ی 6 ساله حرف ...
شما مطمینی خودت دخترخاله هه نیستی و مهناز دوست خودته ؟چون خیلی با جزیات میگی که یه دخترخاله تا این حد نمیتونه بگه !البته فقط نظرم میگم
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بعد مهناز یه ویژگی خیلی بدی که داره اینه که همیشه موقع حرف زدن خودشو لوس میکنه عین بچه ی 6 ساله حرف ...
اينقدر عادي هست كه روزي جشم باز ميكنه سيل خيانت إز زير در خونه اش رد ميشه و تمام خونه رو خراب ميكنه كدوم آدم عاقلي پنبه رو جلوي اتش قرار ميده. واقعن بايد حواسش به شوهرش باشه حقيقتش من برأي هر چيزي حد و خط قرمزي دارم. ليتطور دوستهاي بدون چار چوب و قانون بك زندگي رو به لجن ميكشن