2777
2789

دختر خالم تازه ازدواج کرده و یه دوستی داره ب اسم مهناز که از بچگی با هم دوستن و کاملا مثه خواهرن...بعد مهناز خیلییی دختر مهربونیه و همه دوسش دارن خود من از دختر خالم بیشتر دوسش دارم ولی یه چند وقتیه میبینم شوهر دختر خالم بیشتر ناز اینو میکشه تا زن خودش...مثلا سر شام بودیم دختر خالم مونده بود یه گوشه بعد این هی لقمه میگرفت میداد ب مهناز...یا یه روز خونشون بودیم مهناز رو مبل خوابش برده بود این پسره در به در دنبال لحاف بود که بندازه روش😡😡😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخالت نظرش چیه ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

تقصیر دختر خاله سیب زمینیته 😐چرا باید وقتی شوهرش خونس دوستشو دعوت کنه 😐

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بعد مهناز یه ویژگی خیلی بدی که داره اینه که همیشه موقع حرف زدن خودشو لوس میکنه عین بچه ی 6 ساله حرف میزنه همیشه ...واسه همین یکی 2 بار موقع حرف زدن شوهر دخترخالم لپشو کشید😡😡😡 از نظر دخترخالم خیلی چیز عادی ای میاد این کارا ولی من نگران زندگیشم...

😕مهنازم کم پا نمیدا

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

وا وقتی شوهر دوستش خونس میره خونه دوستش میخوابه معلوم کرم از خوده مهناز خانومه 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍