دختر خالم تازه ازدواج کرده و یه دوستی داره ب اسم مهناز که از بچگی با هم دوستن و کاملا مثه خواهرن...بعد مهناز خیلییی دختر مهربونیه و همه دوسش دارن خود من از دختر خالم بیشتر دوسش دارم ولی یه چند وقتیه میبینم شوهر دختر خالم بیشتر ناز اینو میکشه تا زن خودش...مثلا سر شام بودیم دختر خالم مونده بود یه گوشه بعد این هی لقمه میگرفت میداد ب مهناز...یا یه روز خونشون بودیم مهناز رو مبل خوابش برده بود این پسره در به در دنبال لحاف بود که بندازه روش😡😡😡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد مهناز یه ویژگی خیلی بدی که داره اینه که همیشه موقع حرف زدن خودشو لوس میکنه عین بچه ی 6 ساله حرف ...
من بیشتر نگران دخترخالتم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
بعد مهناز یه ویژگی خیلی بدی که داره اینه که همیشه موقع حرف زدن خودشو لوس میکنه عین بچه ی 6 ساله حرف ...
من به این رفتارا میگه فاجعه نه عادی
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍