2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۷ هفتم و الان لواشک و الوچه زردالو درست کردم و یکمم زیرابی رفتم 😂 سعی کن کمتر بخوری به خاطر مع ...

انگار ن انگار حامله م... چشم نزنم خودمو ن ویاری ن مشکلی ...

فقط دنبال آلو سبزم...بعضیا میگن رو رنگ پوست بچه تاثیر میزاره راست یا دروغشو نمیدونم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انگار ن انگار حامله م... چشم نزنم خودمو ن ویاری ن مشکلی ...فقط دنبال آلو سبزم...بعضیا میگن رو رنگ پو ...

منم تا ۴ ماهگی ویار و مشکلی نداشتم 

اوایل چهارماه یه مقدار صبح ها حالم بد میشه و کم اشتها شدم 

منم تا ۴ ماهگی ویار و مشکلی نداشتم اوایل چهارماه یه مقدار صبح ها حالم بد میشه و کم اشتها شدم

بچتون چیه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
هفته دیگه میرم ولی احتمالا پسره

من یه پسر دارم ...ازطرفی عاشق دخترم ...از یه طرف دوس دارم پسر باشه همبازی پسرم .... سپردم بخدا هرچی صلاحه بشه ولی خیلی کنجکاوم...😅

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40