2777
2789
چکار کنم یا باید سه چهار سال صبر کنم تا وضع مالی نامزدم خوب بشه و خونه بگیره ..  بمونم من ...

چون ایشون بچه های دیگه هم دارن صبر کن باز حرف پدر قابل تحمل تره انقد رفت و امد توی خونت زیاد میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدم پسر آخره  گفتن باید با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی کنیم اون تنهاست . من میترسم ا ...

جفت پاتو بکن تویه کفش بگو الا و بلا من خونه مستقل میخوام.

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
جفت پاتو بکن تویه کفش بگو الا و بلا من خونه مستقل میخوام.

خونه ی مستقل مشهدا جاره ش بالاست .

جاهای پایین شهر هست اما قابل اعتماد نیست .

نامزدم هم پول اجاره بالا نداره .

مادرش تو خونه تنهاست  

اما دختراش خیلی میان و میرن 

ماشاالله عجب گلیه توروخدااگریه وقت بدی جیزی سوتفاهمی دیدی بیخیال شو این مادرشوهرنیست مادرهم نیست فرش ...

به خدا از خوبم خوبتره.اگه ی وقت شوهرم بد رفتاری کنه از من حمایت میکنه عشقه😍😍😍

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
 منشی دکتر  و تو داروخانه قسمت لوازم آرایشی بهداشتی  این دو تا کار رو پیدا کرد ...

ان شاالله کار خوب پیدا کنی خونه ای ک مادر شوهر توشه دائم محل رفت و آمده خیلی سخته عزیزم 

اگه چاره ای نداری هر روز سوره والعصر بخون که صبرت زیاد بشه

من الان 4 ساله باهاشون زندگی میکنم 

از سیر تا پیاز زندگیم دست جاریامه

تازه خداروشکر خواهرشوهر ندارم ولی هر کاری میکنم هر صدایی از خونه بیرون میره همه رو گزارش میده

خیلی خیلی روزای سختی خواهی داشت ولی یا صبرت رو بالا ببر یا اصلا قبول نکن و دنبال راه فرار باش

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  
به خدا از خوبم خوبتره.اگه ی وقت شوهرم بد رفتاری کنه از من حمایت میکنه عشقه😍😍😍

اگریه روز خوب باهات تانکردبع دل نگیر مادردخترم بینشون زیادمشگل پیش میاد والا کاش ادم کنیزی اینجورادما روبکنه خیلی مواظب زندگیت باش وایت الکرسی بخون ادم نونه خالی بخوره ستم نکشه از خاندان شوهر ..چون مریضی و بدبختی براادم داره