2777
2789
خونه ی مستقل مشهدا جاره ش بالاست . جاهای پایین شهر هست اما قابل اعتماد نیست . نامزدم هم پول اجاره ...

خونه ای که الان مادرشوهرت میشنرو بفروشن یه دوطبقه بگیرن.اینجوری یکم بهتره از اینکه پیشش باش.حریم خصوصی نداری دیگه همه میرن ومیانو توهم باید خدمت کنی بهشون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خوبن راضی هستین؟ چندوقته؟ به نظرم آدم فقط باید احترام بگیره اینقدخوب باشی که دیگران نتونن بدباشن

بعضی وقتا که خیلی خوب باشی طرفت فهم نداشته باشه میزاره به حساب خوبیه خودش

مرگ بر آمریکای 40سال قبل چیکار واسه ماکرد که حالابکنه...این قسمت:خواب خرگوشی
بعضی وقتا که خیلی خوب باشی طرفت فهم نداشته باشه میزاره به حساب خوبیه خودش

چی بگم والا همیشه دونفرمثل هم نیستن و نمیشه زندگیت و باهم مقایسه کرد ان شاءالله همه زندگیشون خوب باشه

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
اینهمه خوبن درحقت بعد چرا پشیمونی؟؟؟

خوب البته کفه ی خوبیاشون بیشتره ولی من وشوهرم خیلی از روزهای خوبمون بخاطر حرفای خاله زنک ویا دخالتای اطرافیان ویا حتی بی تجربه گی خودمون تو رفتار با خانواده شوهرم از دست دادیم و خوب یه سری آزادی ها یا استقلالی که دوست داشتیم قبل از بچه داری تجربه کنیم رانداشتیم و محدود میشدیم .همین الانم یه سری ریز مشکل هست ولی من درگیر بچه هما و شوهرمدرگیر کار .مادر شوهرمم با ازدواج دختراش کمتر روی من حساسه

به نظر من اول باید خواهرشوهراا را سنجید چون مادر شوهر خیلی تحت تاثیر دخترشه چه مجرد چه متاهل.....

شش سال . کاراشونو شما انجام میدادی منظورم لباس شستن و غذا و جارو و پارو ...😕

کارای خونه رو که تقسیم میکردیم مثلا که البته بیشترشو من انجام میدادم.البته پای حرف اون بشینی برعکسشو میگه😅کلا حاشیه زیاد داره بنظرم

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
به نظرتون سه سال دیگه صبر کنم  کی بچه دار شم ؟ خیلی فکری شدم  میترسم دیر بشه که الانم خ ...

خانمی بنظر من بری بهتره نامزدی زیاد اصن خوب نیس ذوق و شوقتون برای ازدواج و بچه دار شدن میره سه سال که چیزی نیس  میشه تحمل کرد فقط ببین رفتار مادرشوهرت چطوره اگه بد نبود میشه باهم موند والا بعد ها بچه هم میاد اگه اون مزاحمه باید بگی بچه هم مزاحمه تو خونه اگرم تحمل نداری و مادرشوهره میخواد حکومت کنه یه خونه هر چقدر کوچیک هم بری باز راحت تری نزدیک خونه مادرشوهرت بگیرین که اونام نتونن مخالفت کنن 

نامزدم پسر آخره  گفتن باید با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی کنیم اون تنهاست . من میترسم ا ...

تو یه خونه یه مقدار سخته ولی حالا برین جایی که دوطبقه باشه لااقل توخونه خودت باشی بهتره چون تنهاست گناه داره برین کلا

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

شماها خوبین والا من سه ساله طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنم..اما فقط دو تا اتاقه ن حموم داره ن دسشویی ن روشویی اگه بخای ازینا استفاده کنی باید بری پایین پیش اونا....خیلی سختمه۲۱سالمه سر بچه دومم حاملم سختمه ۲۰تا پله میرم میام فقط واس جیش کردن..حامله ام و تکرر ادرار دارم خدا نسیب هیشکی نکنه...خیلی سختی میکشم خیلی

🦄you're the most expensive  thing that I have 
شماها خوبین والا من سه ساله طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنم..اما فقط دو تا اتاقه ن حموم داره ن دسشو ...

مال شما خیلی بده...حالا که دیگه نباید اینجور باشه حداقل خونه کامل میدادن بهتون..حامله ای سخته 

من تو ی خونه پیش هم.صبا تا یازده خوابم یواش ظرفا رو میشوره من پانشم خیلی دوستش داروم  

ماشالله خدا حفظش کنه..منم عقد اونجا بودم شبا گاهی صبحم میخوابیدم مادرشوهرم میرفت انقد تق و توق میکرد😀😀😀البته کار داشتا بنده خدا.منم کمک میکردم.یه خواهرشوهر بدعنقم داشتم بیدار که میشد مث بچه های دوساله لج میکرد..گاهی هم ما رو میپایید خواهرشوهر