2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدم پسر آخره  گفتن باید با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی کنیم اون تنهاست . من میترسم ا ...

خوب پس الان حق انتخاب داری اگه فک میکنی نمیتونی یا میخوای بری یک عمر حرص بخوری وشوهرتم دق بدی جواب منفی بده. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

طبقه بالای مادرشوهرم هستیم،اما اصلا راحت نیستم باشوهرم دعوام بشه اونا خبردار میشن،زیاد میان خونمون،انتظار دارن هرشب شوهرم یکساعتی بره پیششون،اصلا خوب نیست،دوری و دوستی بهتره

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
من تو ی خونه پیش هم.صبا تا یازده خوابم یواش ظرفا رو میشوره من پانشم خیلی دوستش داروم 

مادرشوهرتو بنشون وسط اتاق عین این ماشینا که نخشو میکشی میرن دورش بگرد.

مادرشوهر من ۶.۷ صبح میاد زیر پنجره ام که رو به حیاطه انقد سروصدا و دادو بیداد الکی میکنه که آخرسر پاشم پرده هارو بکشم به نشانه اینکه بله تونستی به هدفت برسی😕

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

من شش ساله طبقه پایینشونم مادر شوهر فوق العاده دوستم داره همه کاری هم برام کرده  خودم و شوهرم هردو توافق کردیم اینجا باشیم  اما هردومون پشیمونیم .هرچقدرهم خوب باشین  باید عطاش رو به لقاش ببخشی و پیششون نمونی.

مادر صددیم بریم ولی باردار شدم که مادر شوهرم برا بچه دوم هم کمک حالم باشه ولی با این حال اگه به عقب برگردم همه سختیا راتحمل میکنم و تو یخونه زندگی نمیکنم باهاشون...

من تو ی خونه پیش هم.صبا تا یازده خوابم یواش ظرفا رو میشوره من پانشم خیلی دوستش داروم 

ماشاالله عجب گلیه توروخدااگریه وقت بدی جیزی سوتفاهمی دیدی بیخیال شو این مادرشوهرنیست مادرهم نیست فرشتست فرشته

نامزدم پسر آخره  گفتن باید با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی کنیم اون تنهاست . من میترسم ا ...

خدا بهت رحم کنه وای سخته ولی همه بد نیستن ها یک در ملیون خوب داریم خخخخخ

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

چکار کنم یا باید سه چهار سال صبر کنم تا وضع مالی نامزدم خوب بشه و خونه بگیره ..  بمونم منت بابام و بکشم 

یا برم اونجا با مادرش زندگی کنم .

به خدا موندم چکار کنم .

بابام هم هی حرف میزنه که تو بیست و پنج ساله کردم لیسانس کردم تا کی خرج تو بدم حالا این پسره هم اضافه شده . 😢