2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم عزیزم.الهههی شماهم خوشبخت باشین😘😘😘😘😘

ممنونم ..یادت نره قران وایت الکرسی زیادبخون من اوایل همون دوازده سیزده سال پیش خیلی تعریف زندگی کردم البته عقدبودم چشم خوردم وزمین خوردم تاالان فقط ازچشم بدبدورباش وسپاسگذارباش 

جفتمون مگه ادم تا رفت باید تولید مثل کنه؟؟اونم وقتی زندگیش با اینا یه جاست!!!

خب اگه برم خونه ی مادر شوهرم اگه تولید مثل نکنم که کفر کردم . چون نسلشونو منقرض میکنم 

از الان دوسه بار گفته . تو سن بالا سخته بچه دار شدن مادر جان 😟

اره ی دونه دارم اونم خیلی خوبه.هوامو خیلی داره.سه ساله ازدواج کردم

عزیزم میگفتی تمساح دارم کت و شلوار میپوشه و پیتزا میخوره قابل باورتر بود😁

ان شاالله گوش شیطون کر همینطوری خوب بمونن

ولی انصافا من به این نتیجه رسیدم در ۹۸ درصد خانواده ها زندگی با مادر شوهر خییییییلی سخته با هر فرهنگی که باشن و باشی

آدم از پدر و مادرش کتک بخوره بهتر از اینه که از مادر شوهر و خواهر شوهر حرف بشنوه و منتشونو تحمل کنه

شوهر کردن همچینم خوب نیس که بخوای به خاطرش جوونی و اعصابتو خراب کنی

مخصوصا که به قول تو رفت و آمدشون زیاده مطمئن باش به هوای تو زیادترم میشه

بگه به درککک فکر میکنی به ما نمیگن اخه ۲۵ سال سنه؟؟!!

ای خواهر  دلم خونه . به خدا فکر و ذکرم شده  سن و سال و بچه دار شدن و خوشگلی و سر حالی و 

خلاصه اینقدر شنیدم شبا خواب میبینم . 

مادرم هم میگه لولو خورخوره که نیست بنده ی خدا پسرشو دوست داره مجبوره تو  رو هم دوست داشته باشه هر کی گوش و بخواد گوشواره رو هم میخواد .

نامزدم پسر آخره  گفتن باید با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی کنیم اون تنهاست . من میترسم ا ...

نکن ،از همین اول بگو شرطم اینه جدا باشیم،قبول نکرد ازدواج نکن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

عزیزم مشکل شما تنها بودن مادرشوهرته یا وضع مالی شوهرت؟ اینا دوتا مقوله جدا از همه... اگه بخاطر تنها بودن مادرشه که حتما از اول حرفاتونو زدبن و قبول کردی ولی اگه بخاطر اجاره خونه ست پاتو تو یه کفش کن و بگو خونه مستقل میخوام و حاضرم از همه ی خرجای دیگه م بگذرم تا اجاره خونه رو بدم