2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوم امروز تعطیل شدند.میخوای چیکار تو خونه مخ ما رو میخورن😅

آخه من قهر کردم از دست شوهرم فرار کردم خیلی اذیتمون میکرد شدید...منم کفتم تمومه دیگه مدرسش ..حالا شاد دیدم نوشته امتحان ریاضی چهارشنبه🤦‍♀️

آخه من قهر کردم از دست شوهرم فرار کردم خیلی اذیتمون میکرد شدید...منم کفتم تمومه دیگه مدرسش ..حالا شا ...

عزیزم ناراحت شدم براتون

ان شاءالله مشکلتون حل بشه

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
تعطیل شدن پسر من کلاس دومه امروز تعطیل شدن

چقدر خوب ...کاش اینقدر سخت نگیرن 

اخه من مشکل شدید دارم با شوهرم خیلی اذیتمون میکنه منم اومدم خونه بابام خلاصه اینا تا دهم خرداد گفتن بیاین

دخترم سومه شیرازیم سه شنبه قبلی تعطیل شدن . اون یکی دخترم هفتمه دو هفته قبل تعطیل شد فرجه امتحاناش .

اینا کلاس دومن تازه تویه شاد گفته چهارشنبه امتحان ریاضی ...منم مجبور شدم دروغ بگم مریضه...آخه از دست اذیتای شدید شوهرم اومدم خونه بابام .....دیگه هم برنمیگردم ....

به معلمش پیام بده ببین کلاسیش چه طور بوده.اگه خوب بوده ازش بخواه ببین قبول می کنه نبری و کلاسیش رو ب ...

اره گفتم خیلی سخت میگیره ولی 

نوشته حتما امتحان گرفته میشه اگر نشد طبق ارزیابی کلاسیش ثبت میشه...

اره گفتم خیلی سخت میگیره ولی نوشته حتما امتحان گرفته میشه اگر نشد طبق ارزیابی کلاسیش ثبت میشه...

ازش بپرس وضعیتش رو . بگو اگه بخوای تو کارنامه نمره بدی چی میدی؟ مشکلت رو هم براش توضیح بده. اگه گفت خیلی خوبه نبر

چقدر خوب ...کاش اینقدر سخت نگیرن اخه من مشکل شدید دارم با شوهرم خیلی اذیتمون میکنه منم اومدم خونه با ...

وای چرا تا اونموقع 

آخه این همه تو طول سال وقت داشتن امتحان بگیرن حالا چرا الان یادشون افتاده