2777
2789

دوسال پیش من ناخن کاریو شروع کردم خیلی واسش ذوق داشتم رفته بودم ی سالن زیبایی کار میکردم 

دوتا از دوستام اومدن پیشم یکیشون میخواست ناخن کاشت کنه واسم گل گرفته بودن بابت شروع کارم رفتم عصر رفتم خونه مامانم با دهن کج و لحن بد گفت این گلو از کی گرفتی گفتم فلان و فلان اومدن پیشم واسم خریدن خیلی خوشم اومده بود ازش واقعا با ذوق داشتم نگاش میکردم و حرف میزدم واسه مامانم 

اخر سر هم گفت باشه فقط، همین، فردا رفتم سالن و برگشتم دیدم گلم نیست پرتش کرده بود پامو گذاشتم تو خونه شروع کرد ب دعوا کردنم انقدر حرفای زشتی بهم میزنه میخوام فرار کنم از دستش یا خود*کشی 

تاپیک های قبلمم بخونید با زندگی سگیم اشنا بشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر هست نه غریبه شما باید زنگ میزدی به دوستت روی بلندگو تا مادرت صدا بشنید قانع میشد مثلاً به دوستت تشکر میکردی بابت زحمتی که کشیده. مادرت تو خونه بوده فکر می‌کنه دروغ میگی بهش این کار روی سادگی بزار 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
مادر هست نه غریبه شما باید زنگ میزدی به دوستت روی بلندگو تا مادرت صدا بشنید قانع میشد مثلاً به دوستت ...

همسایمونه اخه فرداش جلو رو مامانم ازش تشکر کردم 

بعد رفته بود گلمو پرت کرده بود هیچ مشکلیم باهم نداریم حتی مامانم با مامان دوستم رفیقن

اجازه بیرون رفتن بهم نمیدن خب

اگر بهت هیچجوره اجازه نمیدن بیرون باشی کلاس مجازی ای چیزی ثبت نام کن الان خیلی زیاد شده

برو تو اتاق بگو کلاس دارم زیاد باهاشون معاشرت نکن

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

توی این دوره زمونه عجیبه وگرنه زمان ما همینجوری بودن همه خانواده ها

دوستام همه زندگیشون عالیه با دوستاشون بیرون میرن رابطشون با مامانشون خوبه اینم وضعیت منه