2777
2789
عنوان

حوصله بچه دار شدن ندارم به نظرتون میتونم ازدواج کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 55 پست
خخخخ اره

خب میتونم بپرسم با من چه مشکلی دارید؟ من که سوالم رو محترمانه مطرح کردم. مگه من به کسی توهین کردم که کسی بخواد جوابمو با توهین بده؟ اگه حرفی زدم که باعث ناراحتی شما شده میتونیم صمیمانه حلش کنیم به جای اینکه مسخره بازی در بیاریم.

از کی تا حالا اش خوری تو پادگان منت گذاشتن داره درک میخاستی نریاینایی ک گفتی راجب خودت من نگفتم خودت ...

خب چه کنم دیگه. مجبور بودم برم. منظورم این بود که برای زندگیم برنامه دارم. آدم الاف بیکاری نیستم. وقتی به فکر این بودم که سربازی رو تموم کنم که بعدش با خیال راحت برم سر کار و بعدش زندگیمو مستقل کنم که دستم توی جیب ننه بابام نباشه یعنی بچه ام؟ پسری که برای زندگیش برنامه داره بچه اس؟ اینکه حوصله بچه دار شدن ندارم معنیش اینه که بچه ام؟ تازه من عجله ای هم برای ازدواج ندارم. سوالی که پرسیدم کلی بود. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه کنم دیگه. مجبور بودم برم. منظورم این بود که برای زندگیم برنامه دارم. آدم الاف بیکاری نیستم. وق ...

کار ب حرفایی ک زدی ندارم 

ولی سن ۲۵ وقتس متوسط سن ازدواج اقایون ۳۱ هست بچه بحساب میاد از این نظر گفتم 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ازدواج تو به ما ربطی نداره بچه هم پدر خوب میخاد

بله میدونم این مسئله ربطی به دیگران نداره. پرسیدم که فقط یه مشورت بگیرم. در ضمن کسی هم که دلش بچه نمیخواد لزوما آدم بدی نیست که میگید "بچه پدر خوب میخواد". یعنی من آدم بدی هستم؟ پس لابد تمام خانم هایی هم که اینجا گفتن بچه نمیخوان آدمای بدی هستن آره؟

شما خیلی راه داری تا ازدواج برادر

۲۵ خیلی زوده

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

معمولا بعد ازدواج تمایل پیدا میکنن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین از این آدمای مریض تو سایت زیاده زن و مرد ام نداره و اکثرا بچه مدرسه ای 

پس خودت درگیر نکن جوابشون بدی 

این آدمارو نادیده بگیر و رد شو 

شُکر که بدتر از این نشد 😄
بله میدونم این مسئله ربطی به دیگران نداره. پرسیدم که فقط یه مشورت بگیرم. در ضمن کسی هم که دلش بچه نم ...

خاستگاری رفتی این مورد اوکی کن 

حتما

و طرفت بهت قول الکی نده 

چون اکثر خانوما سریع بعد ازدواج گریه میکنن واسه بچه

فراموشی کیمیاست

بچه نخواستن ابدا چیز بدی نیست. من خودم اصلااا بچه نمیخوام‌. مسئولیتاش زیاده خدای ناکرده اتفاقی براش میفته، برای من میفته و هزارتا مشکل دیگه. قطعا زنی پیدا میشه که اخلاقش بهتون بخوره و بچه هم نخواد نگران نباشید. به ۵۰ هم نمیکشه زودتر هم بلکه پیدا شد. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.