با سلام و احترام. پسری 25 ساله و مجرد هستم. در حال حاضر احساس میکنم دلم نمیخواد بچه دار بشم. به نظرتون آیا این حس موقتیه یا دائمی؟ یعنی ممکنه بعدا نظرم عوض بشه؟ برای این میپرسم چون این مسئله برای ازدواج محدودم میکنه. آخه برای یافتن شریک مناسب زندگی اینقدر فاکتورهای مهمتری باید در نظر گرفت تا از لحاظ شخصیتی باهم جور در بیاییم که دیگه جایی واسه پرداختن به این مسئله باقی نمیمونه که بخوام طرف مقابلم هم مثل خودم بچه دلش نخواد. یعنی اگه بخوام حتما یه زنی پیدا کنم که هم شخصیتش باهام سازگار باشه و هم مثل خودم بچه نخواد شاید تا 50 سالگی هم همچین زنی گیرم نیاد. حالا به نظرتون این احساسم(بی حوصلگی برای بچه داری) یه حس موقتیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن همه بچه رو شیرینی زندگی نمیدوننو نبودنش اصلا حس نمیشه
خیلی دلشون میخواد تو ذهن مردا و زنا بچپونن که بدون بچه زندگیت پوچه اما همش شکست میخورن😂😂
زن بودن یعنی هر روز با کلیشهای بجنگی که به جای تواناییهایت، ظاهرت را قضاوت میکند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بیقید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون اینکه خجالتزده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جملههایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواستههای والدینش.هیچ خانهای کامل نیست، اما خانهای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانهایست که آینده را میسازد.
اگه کنتور آب و گاز و برق شما و مادر شوهرتون یکی بود میزاشتین شوهرتون همیشه پولش رو پرداخت کنه چی میگفتین ب شوهرتون ک قانع بشه شریک باید پرداخت بشه تو ی ساختمون هستیم
یا اگه کمک مالی بکنه بهشون در حالی ک خودتون احتیاج دارین و وضع مالی تون اوکی نیست چی میگفتین ک قانع بشه نده