2777
2789
عنوان

حوصله بچه دار شدن ندارم به نظرتون میتونم ازدواج کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 55 پست
همین الان یه دخترخاله کوچولو دارم که 6 ماهشه. خیلی هم دوستش دارم. ولی خب بازم حوصله ندارم خودم بچه د ...

شوهر من می‌گفت اگه بچه بیاری بوید بری خونه بابات و سقطش کنی

حالا که بچه دار شدم نمیزاره جای برم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن همه بچه رو شیرینی زندگی نمیدوننو نبودنش اصلا حس نمیشه

خیلی دلشون میخواد تو ذهن مردا و زنا بچپونن که بدون بچه زندگیت پوچه اما همش شکست میخورن😂😂

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

حتما این قضیه رو دختری که میخوای ازدواج کنی مطرح کن همون جلسه اول

بگرد توی دوران بچگیت و دلیل و تفکری که برای بچه دار نشدن داری 

خیلیا علاقه ای به بچه دار شدن ندارن

حداقل بچه کوچیک و ممکن با به فرزندی قبول کردن یه بچه کمی سن بالاتر اوکی باشن و‌‌...

همین الان یه دخترخاله کوچولو دارم که 6 ماهشه. خیلی هم دوستش دارم. ولی خب بازم حوصله ندارم خودم بچه د ...

الان نظرتون اینه ، بعدها عوض میشه ، چندسال که از ازدواج بگذره میبینید که بچه لازمه 

من از بچه متنفربودم و همیشه دعا میکردم نازاباشم اما الان دوتا بچه دارم که تمام زندگیم شدن 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

با اجازه اسی میتونم ی سوال بپرسم؟

اگه کنتور آب و گاز و برق شما و مادر شوهرتون یکی بود میزاشتین شوهرتون همیشه پولش رو پرداخت کنه چی میگفتین ب شوهرتون ک قانع بشه شریک باید پرداخت بشه تو ی ساختمون هستیم 

یا اگه کمک مالی بکنه بهشون در حالی ک خودتون  احتیاج دارین و وضع مالی تون اوکی نیست چی میگفتین ک قانع بشه نده 

و سوال اسی درست بود الان بچه نمیخاد ولی میگه ممکنه حسش تغییر کنه این دو تا مسئلس ی تصمیم جدی یا تصمیمی ک دست خوش تغییره

من مجرد بودم بچه نمیخاستم و الان ۱۰ ساله ازدواج کردم با کسی ک اونم بچه نمیخاد و تا بحال حتی ب شوخی حرف بچه اوردنم نشده بینمون

فراموشی کیمیاست

بله میدونم این مسئله ربطی به دیگران نداره. پرسیدم که فقط یه مشورت بگیرم. در ضمن کسی هم که دلش بچه نم ...

تجربه شخصی

اینجا به هییییچ عنوان برای مشورت تاپیک نزن

چون تو نمیدونی اون کاربر کی هست،چه سوادی داره،چه فرهنگی داره،چقدر حقیقت رو میگه و....