با سلام و احترام. پسری 25 ساله و مجرد هستم. در حال حاضر احساس میکنم دلم نمیخواد بچه دار بشم. به نظرتون آیا این حس موقتیه یا دائمی؟ یعنی ممکنه بعدا نظرم عوض بشه؟ برای این میپرسم چون این مسئله برای ازدواج محدودم میکنه. آخه برای یافتن شریک مناسب زندگی اینقدر فاکتورهای مهمتری باید در نظر گرفت تا از لحاظ شخصیتی باهم جور در بیاییم که دیگه جایی واسه پرداختن به این مسئله باقی نمیمونه که بخوام طرف مقابلم هم مثل خودم بچه دلش نخواد. یعنی اگه بخوام حتما یه زنی پیدا کنم که هم شخصیتش باهام سازگار باشه و هم مثل خودم بچه نخواد شاید تا 50 سالگی هم همچین زنی گیرم نیاد. حالا به نظرتون این احساسم(بی حوصلگی برای بچه داری) یه حس موقتیه؟
آخه بیاد اینجا زجر بکشه دنیا به این بدی تازه اگه یه نقص ظاهری و جسمی داشته باشه که کلا با این جامعه ...
من نظرم اینه ادم اگ بچه دوست داره و میتونه خوشبختش کنه میتونه یه بچه ای که به خواست خودشم نبوده و اومده الانم بهزیستیه بیاره خوشبخت کنه چرا وقتی کسی که هست میتونی خوشبخت کنی یکیو بیاری اونم بی والدین بمونه 🤷🏻♀️
چرا همین اول با لحن توهین آمیز صحبت میکنید؟ من که سوالم رو محترمانه مطرح کردم.
کجاش توهینه؟
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
ممکنه نظرت عوض بشه ممکنه هم نشه ،من به مرور زمان فهمیدم بچه نمیخوام به دلایل بسیار،امسال چهل سالم میشه هنوزم رو همون نظر قبلیم هستم و هر روزم مطمعن تر میشم که چه کار خوبی کردم که بچه نیاوردم
منظورتون این بود که من یه پسر بد و نفهم و بی لیاقتم که هیچوقت هیچ دختری ازم خوشش نمیاد.
خدمتتون عرض کنم که من تازه سربازیم تموم شده. 1 سال و نیم به خاطر دفاع از جان و مال ناموس مردم ما رو به سربازی اجباری میبرن که نصف شب زمانی که شما توی خونه در خواب خوش هستید ما توی سرما و گرما و زیر برف و بارون از خوابمون بزنیم و پست نگهبانی بدیم که بعدش بهمون بگید "هنوز بچه ای"؟ خجالت نمیکشید؟
منظورتون این بود که من یه پسر بد و نفهم و بی لیاقتم که هیچوقت هیچ دختری ازم خوشش نمیاد.خدمتتون عرض ک ...
از کی تا حالا اش خوری تو پادگان منت گذاشتن داره درک میخاستی نری
اینایی ک گفتی راجب خودت من نگفتم خودت گفتی
هنوز بچه ای فوشههههههه؟؟؟
ببین واقعا بااین جنبه زنم میخای؟
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن