2777
2789
عنوان

حوصله بچه دار شدن ندارم به نظرتون میتونم ازدواج کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 55 پست
آخه بیاد اینجا زجر بکشه دنیا به این بدی تازه اگه یه نقص ظاهری و جسمی داشته باشه که کلا با این جامعه ...

من نظرم اینه ادم اگ بچه دوست داره و میتونه خوشبختش کنه میتونه یه بچه ای که به خواست خودشم نبوده و اومده الانم بهزیستیه بیاره خوشبخت کنه چرا وقتی کسی که هست میتونی خوشبخت کنی یکیو بیاری اونم بی والدین بمونه 🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا کاربر اینجا بودن میگفتن ما بچه نمیخوایم ولی شوهر میخوایم.خواستگارامون قبول نمیکنن.پیداشون کن😅😆

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
چرا همین اول با لحن توهین آمیز صحبت میکنید؟ من که سوالم رو محترمانه مطرح کردم.

کجاش توهینه؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم بچه نمیخوام...فکر کنم پیدا کردن مردی که بچه نخواد سخت باشه....

چون بیشتر آقایون تفکرشون اینه که خرجتو میدیم باید بچه بیاری....شاید باورتون نشهدحتی بیشتر خانما هم همینه تفکرشون...

من انقدر از خواهرزاده هام مراقبت کردم که سختی های بچه داری رو چشیدم پشیمون شدم و دوست ندارم😄

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

همین الان یه دخترخاله کوچولو دارم که 6 ماهشه. خیلی هم دوستش دارم. ولی خب بازم حوصله ندارم خودم بچه د ...

خب این ینی تنفر نداری می‌ترسی از مسئولیت بچه داری بعدشم ازدواج ینی مسئولیت اون مسئولیت بچه هم تقسیم میشه بین شما و خانومتون

ممکنه نظرت عوض بشه ممکنه هم نشه ،من به مرور زمان فهمیدم بچه نمیخوام به دلایل بسیار،امسال چهل سالم میشه هنوزم رو همون نظر قبلیم هستم و هر روزم مطمعن تر میشم که چه کار خوبی کردم که بچه نیاوردم

کجاش توهینه؟

منظورتون این بود که من یه پسر بد و نفهم و بی لیاقتم که هیچوقت هیچ دختری ازم خوشش نمیاد.

خدمتتون عرض کنم که من تازه سربازیم تموم شده. 1 سال و نیم به خاطر دفاع از جان و مال ناموس مردم ما رو به سربازی اجباری میبرن که نصف شب زمانی که شما توی خونه در خواب خوش هستید ما توی سرما و گرما و زیر برف و بارون از خوابمون بزنیم و پست نگهبانی بدیم که بعدش بهمون بگید "هنوز بچه ای"؟ خجالت نمیکشید؟

منظورتون این بود که من یه پسر بد و نفهم و بی لیاقتم که هیچوقت هیچ دختری ازم خوشش نمیاد.خدمتتون عرض ک ...

از کی تا حالا اش خوری تو پادگان منت گذاشتن داره درک میخاستی نری

اینایی ک گفتی راجب خودت من نگفتم خودت گفتی 

هنوز بچه ای فوشههههههه؟؟؟

ببین واقعا بااین جنبه زنم میخای؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن