2777
2789

یه خواهر شوهر دارم اخلاقش در کل خوبه بیاد خونمون کلی کمکم می‌کنه فلان کار های عقب افتادمو انجام میده 

خونش کرج هست ما تهرانیم اون ماهی حداقل دوبار میاد خونه ما با بچه هاش هر بار سه چهار روز میمونه 

ولی اون روز من رفته بودم کرج کاری داشتم زنگ زدم خونه ای شاید اومدم یه سر بزنم گفت وای خونمون کار دارم خیلی به هم ریخته است میشه بری فردا بیای خجالت میکشم 😑😑😑

بعد گفتم تو کرج فلان خیابونم گفت وایسا بیام بریم دور بزنیم ب من گفته بود کار دارم خودشو تو دقیقه ولی رسوند

امیر❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ماهی دوبار میاد سمت خونه ما میگه پاشین بریم فلان جا فلان جا من خرید دارم میریم حتی پول اسنپ هم هیچوقت نمیده منو اون یکی جاریم همیشه پول اسنپ و غذا خوردنش تو بیرون می‌دیم با اینکه از من 17سال بزرگتره

امیر❤️

شاید خساست نباشه ممکنه همسرش همراهی نمیکنه

کلا خسیسه یه بار رفتیم بازار پول همراهمون نبود هر چقدر اصرار کردیم یه بستنی بخر نخرید اون یکی خواهر شوهرم باردار بود هوس بستنی کرده بود هر چقدر گفت نخرید 

از خساستش

امیر❤️

دوست خوبم، من عاشق رفت و آمدم اما نمیدونم بخاطر افسردگیه بخاطر شیطون بودن بچه‌هامه بخاطر چیه که جون ندارم خونه‌م رو جمع کنم.اتفاقا الان دوستم اومد دم خونه چیزی ازم بگیره اصلا روم نشد بگم بیاد داخل چون حتی جای نشستن نبود‌. نمیفهمم چه مرگمه. ولی داشتم فکر میکردم توی دو سه روز آینده حتما خونه رو جمع کنم دعوتش کنم.

داری میگی کمکت میکنه، پس آدم بدذاتی نیست... 

کلا خسیسه یه بار رفتیم بازار پول همراهمون نبود هر چقدر اصرار کردیم یه بستنی بخر نخرید اون یکی خواهر ...

ممکنه همین طور باشه درسته

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خیلی خسیسه تو کارت بانکیشون بالای 700 میلیون پول دارن ولی هزار تومن خرج نمیکنن

شما بگو ده میلیارد تو کارت بانکیشون دارن حتما نیازه که دارن جمع میکنن پولشونو

اگه راضی نیستین براشون خرج کنید دست به سرشون کنید برن راحت بشین 

وضع مالیش چطوره ؟

تو کل خانواده شوهرم از همشون وضعش بهتره ولی مثل گداها زندگی می‌کنه خونش شبیه خونه ی 20 سال پیشه یه لباسشویی نمیخره خونش یه کابینت نداره در حمومشون سه ساله از جاش کنده شده سه ساله دلش نمیاد یکی رو بیاره در بندازه 

فرشاش پوسیده تو خونش فقط دو تا فرق و یه ساعت و یه کمد گذاشته دیگه هیچی 

امیر❤️

شما بگو ده میلیارد تو کارت بانکیشون دارن حتما نیازه که دارن جمع میکنن پولشونواگه راضی نیستین براشون ...

عزیزم نیاز ندارن عادت دارن که یه قرون از خودشون خرج نکنن و همش پولاشونو بیشتر کنن

امیر❤️