2777
2789
عنوان

درمان وابستگی رو بلدید❓️

164 بازدید | 21 پست

دلیل اینکه آدم زود وابسته میشه حالا یا به انسان یا حیوون و هر چیز دیگه ای چیه؟

منظورم وابستگی به حدی که درگیری ذهنی پیش بیاد

درمانی بلدید که بشه از بین بره یا حداقل شدتش کم بشه؟

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود محبت و توجه

والا من تو یه هفته وابسته کسی میشم فرقی نمیکنه آقا و یا خانم باشه 

بعد کافیه یه مورد ریز ببینم اینکه بهم بی احترامی کنه اصلا مهم نیست عاشقشم یا دوسش دارم یا برام عزیزه درجا میذارم کنار 

ولی به شدت آدم احساسی و وابسته هستم 

والا من تو یه هفته وابسته کسی میشم فرقی نمیکنه آقا و یا خانم باشه بعد کافیه یه مورد ریز ببینم اینکه ...

بازم خوبه میتونی بذاری کنار همین یه ویژگی مثبته

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

نه والا بلد نیستم من انقد وابسته شوهرمم‌ حد نداره

اگه کارش طول بکشه و دیر بیاد خونه می‌خوام بمیرم 

دوسه بار اینطور شد انقد ترسیدم و حرص خوردم و گریه کردم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

باید قبول کنی که هیچکی توی دنیا اونطوری که تصور میکنی درگیر تو نیس اونیکه دوستت داره و برات میمونه فقط خودتی

به خودت بیشتر برس اگه میتونی برو باشگاه به پوستت برس زیباتر شو همه اینارم برا خودت انجام بده

، یه مهارت یاد بگیر یا زبان یاد بگیر خلاصه لول خودتو ببر بالاتر از چیزی که هستی خودتو کسی بساز که دیگران تورو بخوان نه تو اونارو 

و این رو باید قلبا و واقعا قبول داشته داشته باشی

نه والا بلد نیستم من انقد وابسته شوهرمم‌ حد نداره اگه کارش طول بکشه و دیر بیاد خونه می‌خوام بمیرم دو ...

عزیزممم🥲❤️درکت میکنم واقعا خیلی سخته