2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا خانوادگی بد میدونن کمکی اوردن روحاضرن از خونه کثافت بالا بره اما کمکی نیادخانواده شوهرم همشون پو ...

نیازی نیست به همه بگی .من همسرم خودش میگه نیرو بیار کمکت کنه بیرون کار میکنی تو خونه حداقل کمتر به خودت فشار بیار من چندتا نیرو عوض کردم تا بلاخره یه نیرو خوب پیدا کردم سه روز یه بار میاد .دیروز بعداز مدتها کابینت‌ها رو خالی کردیم همه شستیم  گذاشتیم  تو کابینت  دیروز که اومد تو آشپزخونه بودیم

خب خداروشکر میرید مدرسه کارتون سبک تر میشه. یکی از همکارای ما آموزش و پرورش امتحان داده قبول شده م ...

آدم هرجایی کار کنه، اگر درست و دلی باشه، حجم کارش بالاست چون همیشه در حال ارتقای خودشه، ولی به لحاظ زمانی، وقتم تا حدودی آزاد میشه.

منم خیلیارو دیدم که استعفا دادن.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

نیازی نیست به همه بگی .من همسرم خودش میگه نیرو بیار کمکت کنه بیرون کار میکنی تو خونه حداقل کمتر به خ ...

کلا شوهر من بی فکر و بی درکه

الانم که حامله ام میگه چه خبرته حالا کار شاقی نکردی که

زنای قدیمی بیچاره بودن و...

الانم با هم قهر اینا نیستیما اما کلا ببخشیدا شوهرم خیلی بیشعوره

نه اینکه به همه بگیم منظورم اینه از بس تو خانواده خودش ندیده کمکی و اونا هم بد میدونستن اینم شده عین اونا

حالا قرار شده تو عمل انجام شده قرارش بدم و با مامانم یهو یه کمکی بیاریم 

کلا شوهر من بی فکر و بی درکهالانم که حامله ام میگه چه خبرته حالا کار شاقی نکردی کهزنای قدیمی بیچاره ...

همین کار و بکن یا اگه ساعت کاریت با همسرت یکی نیست وقتی اون سرکاره یکی و بیار

همین کار و بکن یا اگه ساعت کاریت با همسرت یکی نیست وقتی اون سرکاره یکی و بیار

متاسفانه اون بیشتر از من تو خونس

کارش ازاده و دست خودشه تایم کاریش

اما من 4 عصر خونه ام.......

بالاخره با جنگ و دعوا هم که شده باید کاری کنم اینطوری نمیشه که تو همه چی دخالت میکنه

باز اگه خودش اهل کمک بود یه چیزی

یعنی ببین اصلناااااااااااااااااا یعنی یه لیوانم جابجا نمیکنه

متاسفانه اون بیشتر از من تو خونسکارش ازاده و دست خودشه تایم کاریشاما من 4 عصر خونه ام.......بالاخره ...

باهاش حرف بزن بگو تو که اینقد توی خونه ای حداقل کمکم کن وقتی میام خونه تمیز کاری نداشته  باشم یا اجازه بده یه نفر بیاد کمکم.من خودم کمرم مشکل  داره چند بار جراحی کردم واقعا توان کار خونه رو ندارم همسرم فقط پنچشنبه  و جمعه اس کمکم میکنه بهشم گفتم روزای  عادی نمیتونی کمک کنی حداقل مرتب باش اوایل خیلی ریخت و پاش داشت بعداز 7سال خیلی مرتب شده 

باهاش حرف بزن بگو تو که اینقد توی خونه ای حداقل کمکم کن وقتی میام خونه تمیز کاری نداشته باشم یا اجا ...

ببین 40 و خورده ای سالشه و یه عمر با بی نظمی زندگی کرده و عادت کرده به این زندگی

هرموقع هم خواستم باهاش صحبت کنم فوری دعوا شده

کلا نمیتونیم عادی باهم حرف بزنیم

صداشو فوری میبره بالا و منم عصبی میشم

خونمون 3 خوابه و همیشه میگم ما 3 خواب نداریم ما 3 تا انباری داریم

عزیزم من بلافاصله که میرسم خونه یه میوه ای چیزی میخورم بعد ناهار امروزم رو میذارم جابیوفته و تدارک ناهار فردا رو میبینم یه چای هم دم میکنم تا یه ساعت زمان میبره.

بعدشم ناهار میخوریم و ظرفا رو جمع میکنم میذارم تو ماشین بعد که کارا تموم شد دو ساعتی میخوابم

قبلا اول استراحت میکردم بعد کارای خونه رو انجام میدادم اینطوری بیشتر خسته میشدم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اداره خوب هست یا مدرسه؟