2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 52 پست

فعلا داخل ادارم، انشاالله از مهر میرم مدرسه و مشغول تدریس میشم.

از شنبه تا چهارشنبه ساعت 6 ادارم و تا برسم خونه میشه 13:30 ،(5شنبه ها رو تا آخر شهریور تعطیل کردن) ناهارمو میخورم و استراحت میکنم، دیگ غروب که پامیشم یا میرم بیرون یا به کارام میرسم و ناهار فردامو آماده میکنم.

روزای زوج هم از ساعت 18 تا 19 باشگاهم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم تا خونه مرتب کنم شام درست کنم آشپزخونه مرتب کنم حداقل دوازده شده.مگه اینکه فقط پنچشنبه و جم ...

عصر زیاد میخوابی خب.

باید برنامه ریزی کنی‌ 

خونه‌ای که بچه نداره که بهم ریختگی و بی نظمی اونجوری نداره. 

شامم یا از ناهار بیشتر بذار یا زودتر کارهاشو بکن‌ که خیلی گیر نباشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شما اداری هستید.آموزش و پرورش قبول شدید؟

آزمون استخدامی قبول شدم، سال اول کاریم معلم بودم و تو مدرسه مشغول بودم، بعدش علی رغم میل باطنیم، آوردنم اداره، 3سالی هست که تو اداره آموزش و پرورش مشغولم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

من فقط شام درست میکنم ولی خیلی مفصل برای ناهار فردای همسرم

پس همون خواب ظهر رو تنظیم کنی حله. یا کم بخواب یا نخواب اصلا

همون ظهر مقدمات شامت رو اماده کن‌.

توی سالن روی کاناپه‌ای جایی که راحت نباشی یه چرت بزن 

نرو رو تخت شل کن که دیگه تمومه😀

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

آزمون استخدامی قبول شدم، سال اول کاریم معلم بودم و تو مدرسه مشغول بودم، بعدش علی رغم میل باطنیم، آور ...

خب خداروشکر  میرید مدرسه  کارتون سبک تر میشه. یکی از همکارای ما آموزش و پرورش امتحان داده قبول شده مهر میره سرکار اينجا  با اینکه  حقوقش بالاست استعفا داد 

پس ظلمه بهت کمکی حتی واس خانم خونه دارم گاهی لازمه حالا من شوهرم دوست نداره برم سرکار ولی خب کمکی هم ...

کلا خانوادگی بد میدونن کمکی اوردن رو

حاضرن از خونه کثافت بالا بره اما کمکی نیاد

خانواده شوهرم همشون پولدارن اما خونه هاشون حالت بهم میخوره اه اه

الانم خونه ما همین داره میشه....

صب تا شب سر کارم 

شوهره هم تنبلللللللللللللللللللللللل

اگه تمیز کاری کنم که وظیفم بوده اگرم نکنم دعوا داریم