2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی هست؟

وقتی یجایی از زندگیت هر چقدر تلاش کردی به نتیجه نرسیده باشی، این میشه تله ذهنیت و دست از تلاش برمیداری و حس اینکه من به دردنخورم وجودتو میگیره

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
شما چیزی میدونید ازش؟

من خودم طرحواره درمانی رفتم

واسه همین میدونم این طرحواره ها چقدر آسیب میزنن به زندگی و آرامشتون

برای درمانش از یه طرحواره درمانگر خوب کمک بگیرید

طرحواره ی رهاشدگی دارید که بر میگرده به دوران کودکی 

من خودم طرحواره درمانی رفتمواسه همین میدونم این طرحواره ها چقدر آسیب میزنن به زندگی و آرامشتونبرای د ...

این تله بیچاره ام کرده 

اعصابم‌ضعیف شده به هر چی بگی فکر کردم برای درمانم نمیفهمیدم علت این احساسای بد چیه… کسی میشناسید کارش خوب باشه تلفنی درمان بشم؟

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
وقتی یجایی از زندگیت هر چقدر تلاش کردی به نتیجه نرسیده باشی، این میشه تله ذهنیت و دست از تلاش برمیدا ...

اها پس نیازه براش دوباره ذهنیت رو از نو  بازسازی کرد 

تنها چاره اش همینه 

شاید با جملات تاکیدی مثبت و یادآوری یه سری نکات درباره قدرت واقعی که خدا درونمون گذاشته و یاد آوری اینکه خدا همیشه مراقبت از ما داره و در تاریک ترین وضعیت هم همه چیو درست میکنه .... 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

این تله بیچاره ام کرده اعصابم‌ضعیف شده به هر چی بگی فکر کردم برای درمانم نمیفهمیدم علت این احساسای ب ...

من خودم تو کرونا رفتم و کلاساشون آنلاین بود،الان نمیدونم واقعأ آنلاین داشته باشن یا نه

میخوای درخواست دوستی برام بفرست،شماره مشاورمو که طرحواره درمانگر هست برات بفرستم ازشون بپرس

به نظرم بهترین کار قبل از هرچیز رهایی از این طرحواره هایی هست که به ناخواسته خانواده ها برامون درست کردن،درکت میکنم چون خودمم خیلی اذبت شدم از این بابت

کتاب از حال بد به حال خوب رو بخون از دیوید برنز 

شاید بتونه کمکت کنه 

بیشتر برای استرس و افسردگی خوبه این کتاب و رویکرد شناخت درمانی داره 

تمریناتش رو اگه باهوش باشی میتونی به مورد خودت تطبیق بدی و از دلشون درمان برای خودت در بیاری 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

اها پس نیازه براش دوباره ذهنیت رو از نو بازسازی کرد تنها چاره اش همینه شاید با جملات تاکیدی مثبت و ...

هر چی موج مثبت بفرستیم و یاد خدا فایده نداره برام، خیلی شدیده گاهی از خدا بریده ام 

چند سال از زندگیم هیچ اختیاری نداشتم چنان ترسیدم و شکنجه شدم که امید برام نمونده 

من خودم تو کرونا رفتم و کلاساشون آنلاین بود،الان نمیدونم واقعأ آنلاین داشته باشن یا نهمیخوای درخواست ...

ممنونم 🙏🏻❤️