2777
2789

تنهام با سه تابچه کوچیک شوهرمم ک همیشه برام کم گذاشته کسی ندارم یک لیوان اب بهم بده بخداچه غلطی کردم عمل کردم سه روز سینک پرظرفه خونه کثیفه منم هموگلوبینم ۸توروخدابگیدچیکارکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن یه پرستار بیاد 

پیدا کن یه سری شرکتا هستن توی دیوار هم اگهی میذارن

یا به خانوادت بگو

تو این شرایط عملت اورژانسی بود؟

منم یه عمل سنگین داشتم هزار بار غر میشنیدم تا کارامو انجام بدن کارایی مثل دارو اوردن اب اوردن غذا درست کردن همه پول و هزینه ها هم با خودم بود!

زنگ بزن یه پرستار بیاد پیدا کن یه سری شرکتا هستن توی دیوار هم اگهی میذارنیا به خانوادت بگوتو این شرا ...

اره کلا ناجوربودم خانواده ک الحمدالله کسی نیس دلم ازشوهرم شکست ک اب نمیده بهم

استامینوفن کدوئین بخوربرای هموگلوبینت یه سری قرص هست مکمله ایرانیه اصلا قیمتی هم نداره اهن و فولیک ا ...

برای بی وفایی شوهرم چیکارکنم توقع دارتواین شرایط پاشم خونه تمیزکنم

انشالله بزودی سلامتیتو بدست میاریچه علائمی داشتی رفتی عملمن لگنم بعد زایمان دوم خیلی درد میکنه

گریدچهاربود کلاافتاده بودبیرون همزمان تنگیولالاکشیدنش بود تکرر ادرار وعفونت های زیاد خداکنه

فعلا به هیچی فکر نکن 

اما تویی همچین شوهری داری چرا پول دادی ماشین بگیره خواهر؟

استراحت کن از بچه هات بخواه اب بیارن

یه پارچ اب بذار کنارت هی از کسی اب نخوای

غذا خودتو و بچه ها رو کی اماده میکنه؟

گذاشتم الان سوزش خیلی بدی دارم 😭😭😭

مادر من از درد بیهوش میشد.ما بچه بودیم فقط تونستیم تا حدودی نی نی رو بگیریم و کمی اشپزی کنیم.  قشنگ یادمه چه روزهای سختی بود .‌ ولی بعد از یک هفته بهتر شد.انشاا...شماهم زودتر سره پا میشی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ببخشید شرمنده....محلِ سگ نده بهش. فعلاااا فقط خودت مهمی و بس

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎